Някой има ли реална сметка там? Доволни ли сте? Демо сметката ми е там и съм доволен, но въпросът е как стоят нещата с реалната и дали са точни и коректни?
Виж:Мнения за трейдър.бг?, Част 3
Някой има ли реална сметка там? Доволни ли сте? Демо сметката ми е там и съм доволен, но въпросът е как стоят нещата с реалната и дали са точни и коректни?
Виж:Мнения за трейдър.бг?, Част 3
Последна редакция от privelege : 09-08-2016 на 13:41
kypa (01-04-2017)
Аз там нямам регистрация и тъкмо мислех да се включа и те го спряха.
Бях им клиент и си мислех, че е резонно да следя форума и да се осведомявам за подобренията и новините.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (01-04-2017)
kypa (01-04-2017)
И калъФче прозрачно ..... найлонено
Затва земИ от тЕ новити тилифони, дет са търкат ....
Направо с него моеш да се разплащаш )
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ма каааакк .......................... требет си уроци за таа работа де
с протектор на екрана е . става ли
https://www.google.es/search?q=%D0%B...D0%BD+%D1%8228
kypa (01-04-2017)
за нов сайт не сме чулиНе виждам как ще плащат бонуси като няма лаф. Влизах да чета последно декември миналата година и имаше 3-5 мнения на ден.
При това се водеше спор кой е комунист и кой не. И видях един наш познайник да чете конско на друг колко бил тъп и т.н.
Жалка и същевременно смешна работа и не виждам полза от такъв западнал форум. Всъщност самият Желев беше пуснал тема, че прави нов форекс сайт и
търси съдействие и ........не беше получил нито един отговор. Да сте чули нещо за подобен сайт?
но знаем за един индивид от форума на Желев , който искаше да съди Желев и Трейдър.бг щотУ спрели бонуса без предупреждение
същия този индивид искаше да съди и тукашните админи щотУ намалили бонуса на 250 $
Spekulanta (12-03-2016), masta (12-03-2016), kypa (01-04-2017)
Баси наглия тип ..............
Намерил горкия да му плащат да търгува на форекс пазара
И накрая недоволен , тоя сигурно е внук на бай ганьо
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Ма кога са спрели бонукса при Желев? Миналата година ми превежда. .................................................. ..........................
kypa (01-04-2017)
kypa (01-04-2017)
протектор само за екрана не е достатъчно, трябва цялото тилифон да се пази
http://storage.surfingbird.ru/l/14/8...01_3491f81.jpg
бонбонукса у желевия форум го бяха спрели п оедно време, ама може би и пак да са го пуснали