Ся като всички си кажат зодиите ще знаем кога някой се скатава за почерпка,![]()
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби
Ся като всички си кажат зодиите ще знаем кога някой се скатава за почерпка,![]()
Последна редакция от GGBG : 02-04-2012 на 21:51
Защо да ги отсявам ? Може точно това да търсяХаха, с тоя мед и палачинки, пък като се сетя и за вафличките, дето си ги споменавал неведнъж по форума... до АМGто и до каките бая "хляб" ще похапнеш, струва ми се!
Ама си прав де - с АМG-то нема начин да те подминат - ама едни други...Малки вчерашни пиклички, използвачки, да ти цоцкат паричките - ама жив и здрав да си! Ти си умен, ще ги отсееш!
Тогава дори няма да е важна интонацията с която говоря хахаха
Фицка тези твои думи ми се набиха в съзнанието![]()
Супер есенциални са
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ти в целия период на зодията ли ще дебнеш? Примерно при мен - от 20 август до 21 септемвриИ всеки като го задебнеш така - то няма да станем от ядене и пиене! Вчера гледах 16 пресечки, та там се казваше, че човек всеки ден има рожден ден!
Ама аз за пиене не мога да говоря вече, че ми правят забележка тук.![]()
Try again.Fail again.Fail better - Samuel Beckett
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Ами като си кооперират двама трима от зодиа, и ей ти го един месец партиТи в целия период на зодията ли ще дебнеш? Примерно при мен - от 20 август до 21 септемвриИ всеки като го задебнеш така - то няма да станем от ядене и пиене! Вчера гледах 16 пресечки, та там се казваше, че човек всеки ден има рожден ден!
Ама аз за пиене не мога да говоря вече, че ми правят забележка тук.
пп Те па за най-хубавите неща проблем ще ти правят
Добре да върнем назадКога няма няма да е важна интонацията ? Когато си с AMG-то ( атрибут ), а с него вървят и обувки и колан от крокодилска кожа,например ( атрибути ), дънки с лъскава плочка на гъза, риза с Горгона на джобчето ( атрибути ) и т.н и т.н. .........
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН