Среден вариант - да започнеш сериозно да се занимаваш с форекс пазари. Там няма на кого да се сърдиш освен на самия себе си. Е понякога и на пазара.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Абе и туй не е твърде вярно, че реално образование по въпроса няма. И туй от училище и университет няма как да ти помогне кой знай колко. А за повечето професии образованието е достатъчно за да се започне работа със стабилна заплата.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Пък мен,туй т.нар. образование...Ме научи,само и единствено,да търся точната литература...
А,с документите....Ми...С тях спокойно мога да отида в 00...
Щот,т.нар. " заплащане " е частица от това,което бих желал,да получавам...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е то туй вече допълнително. Ама язе кът съм работил по морето по кръчмите има доста хора - готвачите особено - дето идват с образование и са светлинни години пред останалите.
То туй малко не е кой знай какъв пример де, ама все пак.
Може да се окажем някой ден от 5%, които печелят от форекс.
----------
Успех, колега! И да не забравяте за форума като започнете да вземате немски заплати![]()
Това никак не е малко! А ако те е научило и да я схващаш, цена нямаш ...![]()
Аз ще коригирам колегата, от ВУЗ-а се научих да ползвам литературата според проблема който трябва да реша.
Повечето професии получават солидна теоритична подготовка от университетите. Трайдинга обаче не. Язе икономика учих и много малко от наученото влиза в употреба за търговийката. А баш туй дето трябва него не го видях в учебниците.
Щото не си фалитко, затва.Той с едно голо образУвание от Свищов виден форумен геополитик и фундаментален анализатор стана
![]()
Последна редакция от wannabe : 07-01-2017 на 17:43