Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Absa има и друг поглед евентуален,Тия 2о, 3о поколение на социалки по европата успяват да паразитират заради техническия напредък. Все по-автоматизирани стават процесите и има излишък да се хранят мангустите. Ако беше преди 100 години, вече да са им окапали кокаляците от глад.
Може би напоследък се гледат и заради
възможността да се трупа дълг.
Обаче,,,,, дълга е на критични нива и,,,,,,
Нови емигранти почти ще престанат да
пристигат, когато по морските граници почне
да се стреля. А дали се стреля, колко се стреля
и т.н. ще се разбере, ако некои го покаже.
Само слухове ще са,)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Всяка дългова криза винаги е решавана с хиперинфлация. Още от източно индийската компания. Немеца трупа спестявания като луд, отказа след 2008а да инфлира, даже напротив, показа среден пръст на всички банкстери и продължи да си купува дцк-тата на 0.1% доходност. Някак трябва да го стреснат и да го принудят да плати сметката на Европа.Absa има и друг поглед евентуален,
Може би напоследък се гледат и заради
възможността да се трупа дълг.
Обаче,,,,, дълга е на критични нива и,,,,,,
Нови емигранти почти ще престанат да
пристигат, когато по морските граници почне
да се стреля. А дали се стреля, колко се стреля
и т.н. ще се разбере, ако некои го покаже.
Само слухове ще са,)
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Хиреринфлация,,,,,,РЕДА почва да прелиства спомените си.винаги е решавана с хиперинфлация.
В САЩ поне от ерата на ФЕД не е имало.
В Европа,,,,сещам се за германската от след ПСВ.
За друга в 20-тия век не се сеща РЕДА.
Разни руски, беларуски, сръбски и български са без значение.
Та,,,, малко е вероятно да си позволят да си изтърват ТОЯГАТА,
че като останат без ще ги,,,,)
D-12 (02-08-2016)
REDA
требе да си луд сега както целият свят е супер задлъжнял в долари и евро, да обезцениш тези валути и длъжниците ти които доста са държавни дългове на всички държави да ги освободиш от робството, да работят едно 100 години за тези икономики
долара и еврото ще останат силни валути
Гърция, Италия, Испания, Португалия и редица други са роби на кредиторите в евро за 100 години, ако допуснат кредиторите хиперинфлация дълговете изчезват и робите няма да работят за джоба и икономиката на кредиторите, пък сега каквото изкарат ще го взимат кредиторите, някоя троха ще им оставят колко да не умрат от глад, че требе и да бачкат, но за повече няма
кредиторите ще им вземат всичко, коли, къщи, живота, ще имат право само да работят за един хляб и нищо повече
което ще принуди работническата класа да направи болшевишка революция срещу капиталистите и ще наложи комунизма отново , а капиталистите ще увиснат по лагерите
този филм винаги се повтаря
----------
кредиторите имат един лозунг , взимай нови заеми и режи(намаляй) разходите, за да има повече за нас да грабим, режи режи, докато накрая главата не си отрежеш![]()
Последна редакция от disel84 : 02-08-2016 на 11:52
D-12 (02-08-2016), Spekulanta (02-08-2016)
Аз за България вече не се притеснявам - жените дебели, мъжете черни и брадясали, турски сериали, книгите за вторични суровини, гюбеци по заведенията, цигани в парламента, домовете бедни и мръсни като шатри (повечето ми съседи-набори трайно живеят пред блока на по биричка сутрин от 7ч вечер до 10ч. Ведно с домочадието дори!), мързел и лежане на сянка, цели области с джамии и минарета само, даже ИДИЛ не ни считат за враг. Само как ще откажем свинското, деба!
Брей, еврака не успя да хване инерцията от сутринта и почна да се ослушва. Над 1.1230-40 до края на деня, че иначе пак ще затягаме коланите в рейнджа![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Spekulanta (02-08-2016), Bibco (02-08-2016), REDA (02-08-2016), toranagasan (02-08-2016)
докторе, пусни еврото до 1.13300, недей говори за спадове , че много пара съм заложил, мърдам с 4 долара на пип
ще фалираш кредиторите с това евтино евро, вместо в частни самолети искаш да ползват обществените литова не е живот
----------
инстата на макс съм влезнал дълго евро за 1.1330, издържа до 1.1150
дано не ни изиграят макулите, че лошо![]()
D-12 (02-08-2016)
Я докато се борите с пазара, да ви пусна един виц за качване на националното самочувствие:
Spoiler:
Гледат астрономите през телескопа, че към земята се е задала летяща чиния. Смятат траекторията и се оказва, че ще кацне на моравата пред Белия дом. В уречения ден и час там се събират хиляди тежко въоръжени войници, снайперисти, танкове, хеликоптери, специални и не толкова специални части, ФБР, ЦРУ, МОСАД, КГБ, ИДИЛ, сомалийските пирати, сикрет-микрет сървис, НАТО, ООН, Бойко Борисов, абе де що се сетите и всички с цел да бранят планетата Земя ако стане конфликт. Делегацията се състои от Обамката, Йелън, Драги, Меркел, Далай Лама, Ким Чен Ун, двойник на Путин, Майкъл Джордан(щото е играл баскет с извънземни вече), Стоичков(да има кой да превежда), Арнолд Шварценегер, Брус Уилис и Чък Норис (ако се стигне до ръкопашна схватка), Доктора (щото аз разказвам вица) ... абе само умни глави.
И в уречения час каца тавата на поляната. Всички със затаен дъх чакат кой/какво ще излезе и какво ще каже и направи. Отваря се вратата, спуска се стълбата, слиза едно зелено човече по потник, цигарка в устата и биричка в ръката и леко раздразнително пита:
- Абе кой от вас е Дельо Хайдутин, че тия от съседната планета нещо ми лазат по нервата и имам една работа за него!
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"