10160-40 ..............поне да е .................................................. ..............Я,га сУМ бръмчал на Магурата...Тия от Волфстрийт...обущЪтаТА не са могли да си връзват.
На стар краставичар...изгнили краставици жъ продават
10 220...дръжи го..мъ нооо якУ...10 330-380....с край на проекцията 10 420-440...Към днешна дата
Да не дзвънкам на Г-ЖА ВАСИЛЕВА....
а има за леб за чаветата
НЕКО НЕЕМА ЛИ А МИ КАЖЕ А ГИ. Затварям ли тиа
Май могу падна......
[QUOTE=pluto1;1486852]10160-40 ..............поне да е .................................................. ...........
а има за леб за чаветата
УДАРЪТ...е по-важен...Спирачният път,след туй се изчислява....
Ай..сполай Ви....Не ми ферфайте.....Ей тъй си бръщолевим,зарад бонбонУксЪ...
[COLOR="Silver"]
----------
Новаче...... БЛАГОДАРЯ....За уубавеца........
ДАСКАЛЕ....требе се слуша.....![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Me4oBikov (02-08-2016)
Магесник...Найш,че дръвена глава сУМ и не увирам лесно..Понекогиш,даже ....ич...
Мъ...след Шпанеца,само ТИ можеш да ме накараш да се замислим,на тема Дакс...
Немойм ти се начудим.....Хем ги виждаш нещата.....ЩО ТОЛКОЗ БЪРЗАШ???И,се потдаваш на емоций...
ДИШАЙ....Извинявай,ако с нещо съм те засегнал...
...Шпанец...четем..Айде на ДЪЛГИТЕЕЕЕЕ...Кой разбира,тук се спира...
![]()
еврика ....те туй беши ...................Магесник...Найш,че дръвена глава сУМ и не увирам лесно..Понекогиш,даже ....ич...
Мъ...след Шпанеца,само ТИ можеш да ме накараш да се замислим,на тема Дакс...
Немойм ти се начудим.....Хем ги виждаш нещата.....ЩО ТОЛКОЗ БЪРЗАШ???И,се потдаваш на емоций...
ДИШАЙ....Извинявай,ако с нещо съм те засегнал...
...Шпанец...четем..Айде на ДЪЛГИТЕЕЕЕЕ...Кой разбира,тук се спира...
............... таа старост ........
онзи виде ли темата- онаа
плашлиф съм и ни смеем се метна .........................кот тана то тана . отивам да си мерим шаранете .........