Е, то уж всичко знаем, и накрая все направим нещо против секаква логика...................................... .............
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
долния пост ..................................................... .................................................. ............................
Както си решиш! Ти си знаеш! Споделих ти какво бих направил на твое място! Но не съм!
----------
Точката си е точка. Тикът е инкремент Примерно при S&P фючърса 1 точка / поинт / е равна на 4 тика по 0,25, при NASDAQ също. Виж при DOW е друго. Там 1 точка е равна на 1 тик , ма кой съм аз да давам акъл на най-добрият трейдър тука? Ти теа работи си ги знаел като начинаещ, ма си ги забравил в битието си на профи щот са маловажни
Уанби! Имаш ли телефон или таблет???? С МТ4!
Когато напишеш селл или бай, се появява една графика! Ето това са тиковете! Един тик е една сделка - незвисимо от това какъв е инструмента - долари лихви индекси картофи кокаин
----------
Аз на 10210 го изтрясках с къси и на 10230 дубъл, ако стигне...........после пак ще помислим!!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Уффффффф,
Не си струва да те ограмотявам, ма айде, от мен да мине. Един тик е една сделка и също така инкремент / най-малката стъпка / . В МТ4 и въобще във Форекс, понятието ТИК се свързва с ПРОМЯНАТА НА ЦЕНАТА или по-простичко, за да не се налага да ти повтарям.В МТ4 колкото пъти се е променила цената за даден период, толкова тика има. Отвори си МТ4 на няколко различни брокера и ще видиш , че имат различен брой тикове за един и същ период и това НЕ СЕ ДЪЛЖИ НА БРОЯ СДЕЛКИ, КОИТО ТЕХНИТЕ КЛИЕНТИ СКЛЮЧВАТ, А НА ФИЛТРИТЕ ИМ ЗА КОТИРОВКИ. Като за ден стига уроци. Будно дете си .Ако ти е интересно и сам ще намериш нещо по темата. Спри обаче да се излагаш с половинчати знанияОлекваш! То при теб няма и накъде де. Вече се рееш из облаците като балонче
ПП Само информативно. МТ4 само на таблет и телефон ли вървят ?
Последна редакция от wannabe : 03-08-2016 на 22:33
Изглеѫда говорим за едни и същи неща, но не се разбираме!
МТ4 на компа нямаш такава опция тик! Най-малкото е М1!
За сметка на това съм Работил с "Прореелтиме"!
Там моѫеш и на тик да работиш, а и да си избираш фрейма - 2, 10тика 11, 22, 60............по избор!
Освен това има 3 опции за визуализирането на данните!
Аз харесах най-високата скорост ПУШ-АП! Изморява очите, но данните са флуидни, а не насечени както на МТ4!
Усеща се динамиката и двиѫението на всеки тик, дори и на Н1 да си!!!!!!!!!!!!!!! Това е професионална платформа! И скоро прочетох, че са започнали и брокерска дейност! Не точно , но са сключили договори с избрани брокери - Една платформа, много брокери по избор!
Откри Америка. БравоИзглеѫда говорим за едни и същи неща, но не се разбираме!
МТ4 на компа нямаш такава опция тик! Най-малкото е М1!
За сметка на това съм Работил с "Прореелтиме"!
Там моѫеш и на тик да работиш, а и да си избираш фрейма - 2, 10тика 11, 22, 60............по избор!
Освен това има 3 опции за визуализирането на данните!
Аз харесах най-високата скорост ПУШ-АП! Изморява очите, но данните са флуидни, а не насечени както на МТ4!
Усеща се динамиката и двиѫението на всеки тик, дори и на Н1 да си!!!!!!!!!!!!!!! Това е професионална платформа! И скоро прочетох, че са започнали и брокерска дейност! Не точно , но са сключили договори с избрани брокери - Една платформа, много брокери по избор!![]()
Тази вечер ще ви споделя една друга информация:
От февруари до днес!
- total trades - 3510
- short positions - 1755
- long positions - 1755
Интересно! В момента го научих!
- Profit trades - 3205
- Loss trades - 305???????Къде е измамата???? - Това са арбитраѫи, когато ми станат много позициите - намалявам ги! Как? Изчаквам момент в който няма двиѫение и започвам
селл на 1 пипс профит - къси или дълги, докато ги намаля............Реално толкова губещи позиции няма!
Айде добро ви утро! Кво сте се разгорещили снощи?!Айде...ша га бутаме ли, ша га дърпаме ли
![]()