Да. Тази американска мечта им взима здравето на горките американци.Те работят ,ядят ,спят ,пак работят пак ядат и спятб.Там всеки е луднал по американската мечта и гони вятъра.
Те са свикнали на този начин на живот като роботи.Всички са с кредити ,които изплащат до края на живота си.Преди много години гледах едно интервю с един артист от Дързост и красота.Той каза "Вие българите незната колко сте богати защото всички имате покрив над главите си ,а някои са с по два три.А аз ,вижте ме мен ,още много дълго ще трябва да работя докато изплатят къщата си". И американците чуха и хоп в България с планът Ран'ът та и България да станем като тях ,та и по зле.
А най-смешното е, че повечето са пришълци от цял свят.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Хехех ,вярно е това ,то Американците са толкова американци,колкото македонците са мекоденци.
Да заграбиш чужда земя ,чрез избиване на толкова народ си е чист съдизъм .
Последна редакция от Zizi123 : 19-10-2016 на 14:34
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Цял свят го знае само амриканците си вярват че са американци.Англичани ,французи и немци трите нации с болни мозъци и фантазии да завладеят целя свят.Някога ние сме били едни от малкото нации ,които сме им се противопоствали за тяхните скрити цели.Не веднъж и два пъти сме ги побеждавали и прогонвали .Поразровете се вижте когато в Бългатия хогиената е била на отлично ниво ,европейците са живеели като свине.Има за какво да ни мразят ,та дори едни от най-важните изобретения са иьмислени от българи.
Хе хе Зизи ти си патриот ба детко Само така дръж .......................Цял свят го знае само амриканците си вярват че са американци.Англичани ,французи и немци трите нации с болни мозъци и фантазии да завладеят целя свят.Някога ние сме били едни от малкото нации ,които сме им се противопоствали за тяхните скрити цели.Не веднъж и два пъти сме ги побеждавали и прогонвали .Поразровете се вижте когато в Бългатия хогиената е била на отлично ниво ,европейците са живеели като свине.Има за какво да ни мразят ,та дори едни от най-важните изобретения са иьмислени от българи.![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Zizi123 (19-10-2016)
е какво е лошото да бъде патриот................................................
Zizi123 (19-10-2016)
Няма нищо лошо. Напротив! Патриотизмът се започва от националното самочувствие и гордост за народа си. Като човек започне да плюе собствената си нация и собствената държава - няма как да стане патриот...
разбира се, че трябва и повод за гордост, но това чувство се и възпитава у хората.....
Винаги съм била ,от малка правя щурутия след щуротия ,но си имам мое мнение за нещата и си понасям последствията без да ме мрънкам.Не искам да съм овца а искам да бъда човек.А един истински българин преди да плюва нацията си първо трябва да потърси вината в себе си защо положението е стигнало до тук.Аз мисля че всички малко или много сме виновни за състоянието на България ,защото допускаме нещата да се случват.
разбира се че всички сме виновни.............добре , е че първо търсиш проблема в себе си....Винаги съм била ,от малка правя щурутия след щуротия ,но си имам мое мнение за нещата и си понасям последствията без да ме мрънкам.Не искам да съм овца а искам да бъда човек.А един истински българин преди да плюва нацията си първо трябва да потърси вината в себе си защо положението е стигнало до тук.Аз мисля че всички малко или много сме виновни за състоянието на България ,защото допускаме нещата да се случват.