Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Изборите – и тези в България и тези в САЩ са нещо, което не си заслужава да го обсъждаме. Но щом трябва - според мен Цецката Цачева е пълно недоразумение, както и Хиларито Клинтън, които не знам защо си бяха въобразили, че може да станат президенти на тези страни. За САЩ - да беше една Мадлин Уолбрайт или нещо от това ниво – щях да съм с двете ръце за нея, щото на Щатите една мъдра жена-президент щеше да е полезен вариант. Но тази евтина кучка с болни амбиции, хилеща се като пача и говореща със заучени шаблонни фрази като комсомолски секретар – ай сиктир, бре драги зрители! Тя щяла да е президент на САЩ!!! За Цецката няма какво да кажа – вие сте на ход...
Жал ми е само за поклонниците на Мадона, които останаха само с надеждите за обещаната свирка от нея, ако са гласували за Хиларито и тя победи!!!...
Както и да е- шоуто продължава. Първата му част се наричаше “Голямото плюене”, втората явно трябва да е – “Голямото лизане на вече изплютото”, щото на новия най-силен човек в света сега трябва да му се лъска имиджа, иначе лошо пише за престижа на великата страна. Голямо натягане ще гледаме от сега нататък...!![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
От това което написа за Хилъри, няма по точно определение за наша Цецка!Изборите – и тези в България и тези в САЩ са нещо, което не си заслужава да го обсъждаме. Но щом трябва - според мен Цецката Цачева е пълно недоразумение, както и Хиларито Клинтън, които не знам защо си бяха въобразили, че може да станат президенти на тези страни. За САЩ - да беше една Мадлин Уолбрайт или нещо от това ниво – щях да съм с двете ръце за нея, щото на Щатите една мъдра жена-президент щеше да е полезен вариант. Но тази евтина кучка с болни амбиции, хилеща се като пача и говореща със заучени шаблонни фрази като комсомолски секретар – ай сиктир, бре драги зрители! Тя щяла да е президент на САЩ!!! За Цецката няма какво да кажа – вие сте на ход...
Жал ми е само за поклонниците на Мадона, които останаха само с надеждите за обещаната свирка от нея, ако са гласували за Хиларито и тя победи!!!...
Както и да е- шоуто продължава. Първата му част се наричаше “Голямото плюене”, втората явно трябва да е – “Голямото лизане на вече изплютото”, щото на новия най-силен човек в света сега трябва да му се лъска имиджа, иначе лошо пише за престижа на великата страна. Голямо натягане ще гледаме от сега нататък...!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ако стане тръмп президент , това ще се окаже повратна точка в новата история...края не е известен за мен обаче........Изборите – и тези в България и тези в САЩ са нещо, което не си заслужава да го обсъждаме. Но щом трябва - според мен Цецката Цачева е пълно недоразумение, както и Хиларито Клинтън, които не знам защо си бяха въобразили, че може да станат президенти на тези страни. За САЩ - да беше една Мадлин Уолбрайт или нещо от това ниво – щях да съм с двете ръце за нея, щото на Щатите една мъдра жена-президент щеше да е полезен вариант. Но тази евтина кучка с болни амбиции, хилеща се като пача и говореща със заучени шаблонни фрази като комсомолски секретар – ай сиктир, бре драги зрители! Тя щяла да е президент на САЩ!!! За Цецката няма какво да кажа – вие сте на ход...
Както и да е- шоуто продължава. Първата му част се наричаше “Голямото плюене”, втората явно трябва да е – “Голямото лизане на вече изплютото”, щото на новия най-силен човек в света сега трябва да му се лъска имиджа, иначе лошо пише за престижа на великата страна. Голямо натягане ще гледаме от сега нататък...!
За изборите в САЩ в „Нюзуик“ направиха, каквото всеки предвидлив шеф на списание би направил: два варианта. Но в продажба излезе броят с „Госпожа Президент“.
Това пишат британският всекидневник „Гардиън“ и американският „Ню Йорк пост“.
Авторитетното седмично списание, не би могло да отрази бързо развитието на събитията на 8 ноември. И то подготви и отпечата броеве,
съобразени с двата възможни различни резултата от президентските избори, каквато е нормалната практика в такива случаи, отбелязва „Гардиън“.
За зла участ, броят за победата на Клинтън не само е бил подготвен и отпечатан, но и излязъл в разпространение.
http://dnes.dir.bg/news/prodazhba-sp...-24455687?nt=4
дали е случайно или не.....как пък ще стане така..............За изборите в САЩ в „Нюзуик“ направиха, каквото всеки предвидлив шеф на списание би направил: два варианта. Но в продажба излезе броят с „Госпожа Президент“.
Авторитетното седмично списание, не би могло да отрази бързо развитието на събитията на 8 ноември. И то подготви и отпечата броеве,
съобразени с двата възможни различни резултата от президентските избори, каквато е нормалната практика в такива случаи, отбелязва „Гардиън“.
За зла участ, броят за победата на Клинтън не само е бил подготвен и отпечатан, но и излязъл в разпространение.
http://dnes.dir.bg/news/prodazhba-sp...-24455687?nt=4.............................
За изборите в САЩ в „Нюзуик“ направиха, каквото всеки предвидлив шеф на списание би направил: два варианта. Но в продажба излезе броят с „Госпожа Президент“.
http://dnes.dir.bg/news/prodazhba-sp...-24455687?nt=4тези са се поизданили малко с този брой ,следващия път ще крият повече..