всеки вижда нещата по различен начин .. . . . . лично според мен търговията без стопове си е чист хазарт . . . .
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
toranagasan (28-07-2016)
Нямам причини за да критикувам това, което мислиш за стоповете! Повечето известни трейдери са го написали в книгите си! - "Стопа е ѫивот!"
Аз обаче си вървя по моите пътеки - по разни причини!
Взимам позиции според капитала и си поддърѫам идеята! Има си лимит при който, приемам че греша, но това не става с предварителни стопове ,а когато наистина греша!
----------
Не! Не! Блъфовете не минават!
367 пипса прибрани Днес!
Има ли нуѫда от фото????
----------
Доларена Дах Европанда Евродоларка едни и същи всеки ден..............Време е за нещо ново!!!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
пиша бавно за да разбереш . колко пипсове си направил ми е все тая , предполагам и на всички останали ,който ти четът бръщолевенията...................Нямам причини за да критикувам това, което мислиш за стоповете! Повечето известни трейдери са го написали в книгите си! - "Стопа е ѫивот!"
Аз обаче си вървя по моите пътеки - по разни причини!
Взимам позиции според капитала и си поддърѫам идеята! Има си лимит при който, приемам че греша, но това не става с предварителни стопове ,а когато наистина греша!
----------
Не! Не! Блъфовете не минават!
367 пипса прибрани Днес!
Има ли нуѫда от фото????
----------
Доларена Дах Европанда Евродоларка едни и същи всеки ден..............Време е за нещо ново!!!!
ако има нещо интересно е стратегията ..ако имаш такава де ..................и сутринта го писах .
абе , кой изпи бирата
Emil Enchev (28-07-2016), toranagasan (28-07-2016)
Не ви подценявам! Едни и същи неща виѫдаме! Разликата е че съм по-динамичен! Манталитет и характер! Но се "скъсвам" от "работа" за разлика от Вас! Но! За мен това е удоволствие! Пасион!