Много жалко, че едва сега научавам за тази книга! С удоволствие ще я прочета, сигурен съм, че ще е интересна!
Да почива в мир човека , много жалко, че така трябваше да свърши
живота на такъв човек като него.
Тази българия всеки ден се чудя с какво може да ме шашне. И всеки ден
има ново и ново.
А за кучетата са виновни природозащитниците и тия дето хранят помиарите.
Едно време имаше едно куче бездомно когато минавах със скутера ми постоянно,
ме нападаше замалко да ме блъсне кола заради него. След което си разреших проблема
с пушката. Няма куче няма проблеми няма уплашени деца и наранени.
Всички природозащитници като толкова много си искат кученцата да си ги приберат във вкъщи
и да си ги размножават. Аз не искам моето дете да бъде нахапано, защото някой не му се е гледало
повече кучето му.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Бог да го прости човека.
Преди 20 години таз книга:
"Пари на борсата" Ботьо Тачков,
беше първата ми сериозно четиво
по тематиката.
ПРЕДЛАГАМ НА МОДЕРАТОРА ДА ЗАКЛЮЧИ ТЕМАТА !!!!!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да докарат малко виетнамски природозащитници и проблема с бездомните кучета ще се реши.