Цезаре,и в петиция за забрана на отглеждането на питбулите съм участвала, но без никакъв ефект.
Както и преди писах, това не работи.Общинаря ще ме набара в 6 часа сутринта да ми пише акт, че разхождам куче без паспорт/моето има, но не смятам за нормално да си носиш паспорта на кучето в теб ежедневно/, но за проблема с бездомните кучета не си мърдат пръстта.
В квартала се появиха 2 питбула-изчезнаха много бързо, няма да пиша как, ще напиша причините.Единия ухапа един човек, втория собственика направи точно 2 опита да го разхожда без каишка и намордник в градинката, направи му се два пъти забележка-младежа явно реши, че не е длъжен да се съобразява.Трети път не се наложи, защото вече го няма кучето.
Да имам куче, но все пак да не забравяме, ме живеем в град с други хора и когато той се превръща в джунгла където за територия да се борят хора и животни, трябва да се вземат мерки.
П.с.Вчера гледах защитниците на животните, блокирали Екоравновесие, защото чули, че ще иа хайка за кучета в Манастирски ливади, където е нахапан Ботьо Тачков.Протестираха, че бусовете били неудобни, нямало ветеринар дето да придружава кучетата в буса и да им се кажело какво ще правят с кучетата като ги хванат..............без коментар.