Spekulanta (19-07-2016), kypa (22-07-2016)
Щото сите МЕЦИ МЪРЗЕЛУВАТ по курорти,еврото що така няма силички за надолу
а само БАБА МЕЦА симулира неква дейност !!!)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
babaMETZA (19-07-2016), Spekulanta (19-07-2016), Happy68 (19-07-2016), kypa (22-07-2016)
kypa (22-07-2016)
E надявам се на 1.0989 ми е лимита, от 1 седмица го чакам .
----------
На косъм не успя и ръчно приключих на 1.1010, мисля, че оттука ще го катапултират яко.
Само не знам дали няма да шибнат още едно стряскащо надолу.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Аз дъното го мисля, за четвъртък. Утре някакъв тест на 1.11, и по Драги дъно.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (22-07-2016)
Смяташ че евродолара ще поскъпва оттук ли? Аааа без такива. Аз тъкмо влезнах къси евра и
преди 1.0870 нямам намерение да затварям. Ако трябва ще хеджирам. Всеки вторник ли ще
ме разиграват така? Безотговорна работа.![]()
kypa (22-07-2016)
за да оправят корелациите .......................................![]()
kypa (22-07-2016)
Точно голяма зарибявка е....народа броди по улиците и лови покемони....сега ще скочат и акциите на производителите на маратонки, че тия от тичане за покемони, ще почнат по-бързо да ги износватБабо Мецо, я разясни кво е туй. Чета само че акциите на Нинтендо яко поскъпнали, Нинтендо изпреварил по капитализация Сони, някакви 25-годишни нещо снимали по улиците някакви животни ли???
Навсякъде Покемон-Мокемон ... то не беше ли някакви кръгли пулчета от дъвки, дето децата ги удряха едно върху друго навремето по площадките на входовете
Сега за смартофон ли са я направили тая игра???
)...
Ще скочат и продажбите на модерни телефони, защото играта изисква от най-новите версии софтуер......на старите неще да тръгне...
kypa (22-07-2016)
давай долареее 1.0850 търся на късото евро , дългото го махнах
макулите щом биха 1.10, сигурно ще използват Марио в четвъртък за пробив към 1.08, явно не харесаха идеята ми за 1.1350
за мен е все едно 1.1350 или 1.0850 все са пари![]()