Да ти имам и логиката аз ...
Ше се возим ли по островите, ... Сложил съм външните баки, ... можем и по-надалечко да се метнем ...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
L1914 (28-07-2016)
![]()
Ставане и СТРОЯВАНЕ !!!
ПРЕБРОЯВАНЕ !!!
БАБО МЕЦО ти по ноЖтите ЩО.....????
https://www.youtube.com/watch?v=CpZjvbSC9_M
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
уф...преброявам се
Гутен морген сабахлям!
Тая нощ жълтите са поразтърсили пазаря
Trust Me, I'm an "Engineer"
REDA (29-07-2016)
и аз съм на линия, но засега само наблюдавам.. пуснах малко къси при еврото де.. йената не смея да я пипам.. да се кротнат малко нещата..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
REDA (29-07-2016)
РЕДА му се струва, че скоро ЖАБАТА пак ще крякааааааа !!!!![]()
Японската е много надоле и гледа надоле,
ХонгКонгската е много надоле.
КОД РЕД!!!!
Днеска почваме с френски, германски, КУРОДА!!!
Инфлация, безработица, БВП,,,,,,,, кризаааааааа
ЖЕЛЯЗНА съпротивата 1,1086-1,1096
при пробив с възможност за 1,11111-1,1119
с вероятност за ИДЕИНАТА зона 1,1129-1,1149(65).
СВИРЕПАТА подкрепата е в зона 1,1079-1,1068
и при преминаване там ще има атака на 1,1058-1,1043
с възможност за ход до ИДЕИНАТА зона 1,1018-1,0994.
Това е!!!
Успешен ден на ХОРАТА!!!
----------
ПРОЦЕДИРАНЕТО в графика:
![]()
давай еврооо.....................
айде 1.13,-.1,22
----------
pluto1
аз пък сега купих евро/йена от 1.11460, стоп 100 точки, лимит 122
тия йени в печката само![]()
Дизеле, тоя път сме в различни посоки.. имам къси евра от 1,1080...........
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."