ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
звездоброец (28-07-2016), 0159 (28-07-2016)
така ще е с тия HFT-та дет все повече навлизат и завземат маркета.. ама да не си разваляме сега настроението.. все още са останали и живи терйдъри.. не всичко все още е машина..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
D-12
отивай покемони да ловиш
давай долареее 1.0857![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Чаках аз още един напън да скъся от 1.1130, ама не би и скъсих от кръгло 1.11, стоп 50 точки, цел 100. Със сравнително мижав обем, че гоня рейнджака.
----------
Всъщност лимита 1.1011. .................................................. .................................................. ....
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
REDA (28-07-2016)
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
toranagasan (28-07-2016), REDA (28-07-2016), КинО (28-07-2016)
чакам късото, но има опция и за 1.13, 50:50 е работата тука около 1.11
ще видим, днес или утре може да се чуе взимаме или даваме на макулите![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Чаках аз още един напън да скъся от 1.1130, ама не би и скъсих от кръгло 1.11, стоп 50 точки, цел 100. Със сравнително мижав обем, че гоня рейнджака.
----------
Всъщност лимита 1.1011. .................................................. .................................................. ....
австралиеца го чакам на 0,7534 а ойрото на 1,1105 ,ама кво ще стане........................................ ...............![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
много е трудно тука по тези нива, има битка и за нагоре и надолу
ще видим накрая кой ще надвият
дано мечките го натиснат![]()
чакам го еврака на по-голяма промоция.. ако бие днешния връх, тогава ша го скъсявам.. инак само зяпач си оставам.. и коментатор на събитията..![]()
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."