Аз пък съм доволен че са се обединили скрила иска 10 евро на година за карта а нетелера не и хоп квото има в скрил право в нетелер без комисионни .. а и от там в магазина за мамбо разбира се![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
toranagasan (25-07-2016), D-12 (25-07-2016), КинО (25-07-2016), babaMETZA (26-07-2016)
еврото има още нагоре, рано му е за сел
давай къс даксе![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добро утро!
То днес даже не си заслужава да пишеш, ама хем да Ви поздравя, хем и да ударя у касичката 30 стинки, че да не ръждяса!
Най-хубаво нищо да не правиш! Пийш кафенца, хапваш кюфтенца. И пак нищо да не правиш.
Взимай Доларе![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
toranagasan (25-07-2016), REDA (25-07-2016)
докторе ти още ли си дълго в Дау
продавай смело тези индекси![]()
Това как го правиш без комисионни? Аз вече три пъти прехвърлям пари от Скрил в Неттелер (точно заради наличието на карта)
и всеки път ми удържат по 1.9% такса.![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Spekulanta (25-07-2016)
направо, само нагоре ще да е
аз днес го продадох дакса, мисля има потенциал за 18 000 пипа надоле, че и повече
нещата икономически като гледам в Ес и сашковци са цъфнали и вързали, така че ще има пропадания големи
кораба потъва стабилно, няма изгледи за изплуване близките 100 години
----------
айде даксе надолу, надолу смело и безотговорно, Германия ке падне с помоща на Сорос
ще я съборим със задружни сили на всички макули![]()
Последна редакция от disel84 : 25-07-2016 на 15:29
D-12 (25-07-2016)
DRA (25-07-2016)