Последна редакция от disel84 : 18-07-2016 на 13:01
kypa (22-07-2016)
възможно е, но аз залагам на ШНБ, че пази 1.1050 зоната
какво по-добро да знаеш, че ШНБ ти покрива гърба и стопа го пази
давай еврооо 1.1290
А не леж на това...и едни други разчитаха на ШНБ-то....и некой едвам спасиха кожите...
Още малко напън и ще падне...няма къде да ходи![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Какво те кара да се доверяваш толкова на това ШНБ? Швейцария като територия и население не превъзхожда България.
Нашто БНБ както виждаш една банка не можа да спаси от фалит, а какво остава да се намесва на международните пазари.
Все пак да не забравяме, че там федерален канцлер е Казанова.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (22-07-2016)
0159
не само ШНБ, просто от 24 юни след референдума, курса изобщо не може да задържи нива под 1.1050, което е близо 3 седмици вече, всяко преминаване с малко веднга бива изкупуван и връщан нагоре, което ми говори, че ще катерим и то много от тези нива 1,22
https://www.tradingview.com/x/kZCFjYYO/
може и да греша, ще видим , просто предположение
давай еврооо 1.1290![]()
Последна редакция от disel84 : 18-07-2016 на 15:18
Ако разсъждаваме така, то нека се замислим колко се задържа еврото над 1.1200 от доста време насам?0159
не само ШНБ, просто от 24 юни след референдума, курса изобщо не може да задържи нива под 1.1050, което е близо 3 седмици вече, всяко преминаване с малко веднга бива изкупуван и връщан нагоре, което ми говори, че ще катерим и то много от тези нива 1,22
може и да греша, ще видим , просто предположение
Кога за последно е била цената 1.22? Аз мисля, че първо ще пратим хора ма Марс, а след това ще търсим еврото над 1.2000!![]()
kypa (22-07-2016)
давай еврооо 1.12 да отметнем и към 1.13 да се готвим
мощно нагоре, че 1.22 ни чака![]()
kypa (22-07-2016)
Това в какъв времеви интервал го очакваш?!мощно нагоре, че 1.22 ни чакаОпъни едно времево Фибоначи и ни дай някакви насоки, та да се ориентираме кога да започнем покупките, че днес както се качва бавно-бавно, утре може да потегли на юг с двойна скорост.
в подписа ми съм сложил малко инфо, очаквам го до края на годината 1.22
ще качваме постепенно, с нормалните корекции и рейнджове, но мисля дъната за 2016 ги видяхме 1.08 март, 1.09 юни, 1.10-юли и следващите ще са по-високо
тази и другата седмица очаквам да качим около 350 пипа което от 1.10 нагоре идва 1.1350 средно за юли връх
може и малко повече, но поне 350 требе да качим месечно движение връх дъно
давай еврооо 1.1350
привилег нормално да бавят топката, имаш 350 пипа за две седмици движение, това са по 150 пипа нов връх за 5 дена, доста рейндж и бавене ще е докато мине времето
може и да не уцеля, просто предположение, винаги може да ни изненадат![]()
Последна редакция от disel84 : 18-07-2016 на 16:28
Сега да видим дали ще бие 1.1085? Изглежда се опитват, но нямат сили и
в такъв случай това ще е върха за деня. Аз съм купил евродолари от 1.1046 и сега местя стопа на 1.1066,
за да си гарантирам едни 20 пипчета.![]()
kypa (22-07-2016)
РЕДА?
Днес чафките в чия посока и полза беха и де ги забихте?
Trust Me, I'm an "Engineer"
kypa (22-07-2016)