Затворих я на 170.9,за малко не ми взе лимита.........................
ама пак бива,отиграхме малко пипчета от новините ..................![]()
Затворих я на 170.9,за малко не ми взе лимита.........................
ама пак бива,отиграхме малко пипчета от новините ..................![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Браво! от връхчето си го хванал..................
аз мисля че днес няма да даде повече хубави движения тук........![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ако няма да има тук хубави движения, на другите двойки пък изобщо да не очакваме.
Аз мисля че до американците - рейндж и се надявам те да раздвижат малко пазаря
.................................................. ..................................
Как преценяваш коя дивергенция да търгуваш и съответно момента за вход ...?Знам че не хубаво да се контри, но видях дивергенция и не можах да се сдържа.
Че обикновено, като тръгне в тренд цената, индиците постоянно дивергират ...![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
и тука направих една хубава загуба ,няма да казвам колко ,че направо не ми се споменава ....
пак бива че съм на печалба от Усд.гбп и еур.гбп .