Всичко затворено накрая на импулса, сега мисля пак да влизам.
Вълните ги ползвам по-скоро за изход и гледам да хващам тройките![]()
Всичко затворено накрая на импулса, сега мисля пак да влизам.
Вълните ги ползвам по-скоро за изход и гледам да хващам тройките![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
браво на тебе
аз на евро/йена се хванах много добре, а на м1 има прекрасна 5-ца от дъното като по учебник е!![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
На една минутка не мога хипнотизирам се там, а евро йена мисля, че в момента не е за пипане, освен за някой скалп.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз там имах четири позиции затворих 3 и едната от най-ниските ми съм я оставил с преместен стоп
отварям къса с 0.03 лотадано движението да е корективно и бъде по-дълбоко
![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Втора серия къси, да видим докъде ще ме отведат или ще ми гушнат стопчето.Нещо не ми харесва или аз съм надобряла, ама тия мходове с плитък стоп тук много рядко ми се е случвало.
Ще видим.
Едната затворих, другата си седи и не съм местила стопа, ще видим.
Че това дънце само го боцна с 2 пипа на мойта графика, пък сега и пиша и ме мързи да отварям други платформи да сравнявам къде как е.
Упс, тука май се активира двойния връх на корекцията...все пак трябва да изчакаме клоуза на дневния кендъл. Ако има задействане, таргета е някъде към 120.+ някъде около две фигури, та ще се поогледам на дребните за вход къси
Пак късо, малко късен входа, ама какво да се прави.
Uploaded with ImageShack.us
Хайде малко сега на дълги.Да видим кой кого, "гепито" моя стоп или ще изкараме нещо тук.
Uploaded with ImageShack.us