Няма да е лошо и "бг-мама", да се пусне тема с проблема.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
INedelchev (10-07-2016)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Desi 88 (10-07-2016), INedelchev (10-07-2016)
Колкото повече се даде гласност , по-добре . Не само във фейса , а както говорихме с теб да се пише и на някоя медия.
а иначе за ДМС-а не знам компаниите какъв процент вземат от събраното
INedelchev (10-07-2016)
Неделчев имаш и моята подкрепа
скромно е но мисля да е през две седмици
засега само 100лв мога да отделя но ще се постаря да доста повече братле и аз имам две дечица
момче и момиче щерката се казва Вктория
не мога да ти обещая но ще се постарая
да са повече сега дори си отворих сметка от която цялата евентуална печелба ще е за децата
ДАНО всичко се оправи бързо![]()
disel84 (10-07-2016), INedelchev (10-07-2016), jivko78 (10-07-2016), hanuman (10-07-2016), DRA (10-07-2016), nikolay_diankov_1982 (10-07-2016)
сетих се за една добра възможност за изследвания и лечение в чужбина с малко средства.
Неделчев вие към Германия ли сте се орентирали ? Франция също е много добро здравеопазването и според водещите класации е най-доброто в света дори !
ако приемем изберете Германия може да се регистрираш в Германия като самонаето лице което не изисква особени формалности, след което си регистриран към тяхната здравноосигурителна сиситема да се заплатят осигуровките които няма да са повече от 200 евро на месец и ще можеш да ползваш всички блага като здравно осигурен в Германия, ще регистрираш и двете деца към тяхната система , така ще можеш да направиш всички прегледи и изследвания безплатно, ще може да направите лечението покрито от тяхната осигурителна каса, няма да се налага да заплащате. Вече може да се види какви покрития има и да се заплати като осигуровки най-високото. Там почти всичко за децата ще е безплатно и да се налага да се доплаща нещо няма да е толкова много.
Във Франция положението е същото, но системата е много по-социална от немската. Франция е по-добра алтернатива според мен. Трябва да се провери осигурените граждани в Германия какви лечения и заболявания покрива тяхната система безплатно , ако някой има познати в Германия може да разпитат за конкретното заболяване да попитат!
----------
аз ще се поровя в нета за немската здравноосигурителна система да видя какво ще намеря и ще потърся приятели в Германия да видим как стоят нещата !
по този начин за седмица може да се направят всички административни процедури по регистрация в тяхната система и с много малко средства да започнете прегледите в Германия (Франция) и лечението
има форум на българите в Германия с българи които са завършили там като адвокати, счетоводители, също ще могат да помогнат да проверят това лечение дали се покрива от тяхната осигурителна система, ще го потърся да ги питам.
http://zastrahovki.de/?page_id=13
http://www.berlin-za-men.com/kakva-z...vka-da-izbera/
тези сайтове има общо обяснение за здравната система в Германия, има и телефони на българи които дават информация за здравните застраховки, може да се получи информация вероятно спрямо заболяването каква застраховка да се сключи, държавна или частна
ще им пиша за конкретния случай да видим какво ще отговорят!
Последна редакция от disel84 : 10-07-2016 на 20:34
аз пък предлагам прост начин
всички тук печелим по нещо нека споделим част от това
все пак всички уж правим пари от едни виртуални пари които правим реални
защо да не даваме 50 %процента от тях за децата какво пречи нали сме все печелбари
тази тема трябва да е винаги на първо място
Съгласен съм с теб. Аз от бонусарката нищо не правя до момента но... от реалната каквото спечеля половината ще го преведа плюс друга сума която съм си решил отделно.аз пък предлагам прост начин
всички тук печелим по нещо нека споделим част от това
все пак всички уж правим пари от едни виртуални пари които правим реални
защо да не даваме 50 %процента от тях за децата какво пречи нали сме все печелбари
тази тема трябва да е винаги на първо място
Моля модераторите да сложат темата на първо място без значение от активността.
Благодаря.
petar80 (10-07-2016)
те към Германия са се насочили, ако има познати или приятели Неделчев които живеят и работят в Германия, ще може да му помогнат с административните формалности по регистрацията много бързо и да води децата в която клиника са решили на изследвания
аз утре ще се разровя за приятели във фейсбука в Германия имам, и ще звънна няколко телефона да разпитат за конкретното заболяване на децата как стоят нещата ако са здравноосигурени в Германия, какво покрива здравната осигуровка.
бъди винаги така братле подкрепям те
винаги да е на първо място до излекуването на децата
какво е по важно от това
DRA (10-07-2016), INedelchev (11-07-2016)