Добре еда се подсеща .А колегата да каже как са малките
проучихте ли въпроса за смс компанията
Добре еда се подсеща .А колегата да каже как са малките
проучихте ли въпроса за смс компанията
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
DRA (21-07-2016), INedelchev (21-07-2016)
Явно няма кой два реда да напише тук...
То как да са докато не се съберат парите за стартиране на лечението трудна работа... Дано накрая на месеца повече хора да могат да се отчетат.
Пожелавам на всички много високи профити да има от какво да заделят!!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Дано да се съберат пари за децата , имаме още време да поработим над графиките.
успех и от мен
INedelchev (21-07-2016)
INedelchev (21-07-2016), DRA (21-07-2016), nikolay_diankov_1982 (26-07-2016)
Децата минаха повторен очен преглед. Вики с потвърдена диагноза на очичките. Пеши с още по лоша диагноза, увреден очен нерв.
Всичко друго си е същото.
Благодаря на колегите, които ме подкрепят.
милите ангелчета , да бъдат силни . Който както може ,ще помогне.
Колега , проучихте ли въпроса за ДМС-а
Недлчев всичко ще се оправи
имай вяра и наджда
аз лично към този момент мога да удрям рамо със
тази тази сметка която е изцяло за децата
няма и да пипна нито лев всичко изкарано е за тях
обещах ти че тази сметка е в тяхна чест
и така ще си остане![]()
DRA (26-07-2016), jivko78 (26-07-2016), INedelchev (26-07-2016)
За тези които не са разбрали и тези които са забравили имаме кауза за която да се борим и помагаме.За съжаление човешката мъка няма край!
Обиколихме доктори, доценти и професори в България, за съжаления техните усилия са неуспешни. Следваща стъпка която можем да предприемем е лечение в чужбина. Както се досещате проблема е в парите.
За съжаление, аз не съм от супер печелившите трейдъри и нямам нужните средства. Вземал съм участия в някои дискусии и повечето от участниците във форума знаят, че не съм BOT. Правя и опити да продам ненужни вещи.http://www.bglov.com/forum/index.php?showtopic=60615
МОЛЯ, всеки който има възможност, да помогне на Пеши и Вики!
Иван Петров Неделчев
BIC - BPBIBGSF
IBAN - BG64BPBI79434076601201 - BGN
Skrill ID: 45182099
ivan_nedelchevbg@mail.bg
PayPal ivan_nedelchevbg@mail.bg
Благодаря!
Успешно приключване на седмицата и месеца на всички.
INedelchev (26-07-2016), nikolay_diankov_1982 (13-08-2016)
Здравей Неделчев,
Извинявам се за забяването. Половината от профита за юли е преведен. Моля за информация до къде стигна със събирането. Още колко остават до необходимите 25К?
Късмет!!!
disel84 (19-08-2016), L1914 (19-08-2016), INedelchev (19-08-2016), hanuman (19-08-2016)