Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Кажи Драга, аз известно време го търгувах на Бенчмарк Трейдъра?
---------------------------------------------------------------
kmv, понеже както всички знаеме на мт платформите са "малко" криви...та прави ми впечатление, че трейдъра малко се бави....има ли нещо такова или са бъркам ?!
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Откъм графики/котировки Трейдъра е по-добър от Бенчмарк МТ4. Обаче пък при Бенчмарк Трейдъра спредовете са по-високи. При ДАКСА е 2 единици.
Това би трябвало да са едни и същи графики, та сам можеш да си направиш изводите: http://prikachi.com/images/421/5718421S.jpg
Проби го моя часовия клин, добър анализ- кофти изтъргуван.
здр.
споко де ,апофис не е чак толкова гаден ще остави живота на земята да си цъка
към трейдинга........очакванията ми да се покачи вчера не се сбъднаха за това оставих един ордер на дау на 13333 като резерва така да се каже. Към 1 часа която бече изпълнена и все още активна.Стопа за дау е вчерашното дъно в 18 часа.Очакванията ми за дакса бяха че поне малко днес ще има движение което не стана.Макар че имах възможноста да си изкарам минуса и да си бъда с една малка 3 цифрена сума на плюс реших да изчакам.Днешния диапозон от 45 пункта беше умопомрачително,то добре че не бях пред компа ....То и волата също не беше цвете за мирисане ,падна към нивото на 2005-6.Поне утре малко движение ще имаме като се почне с банк оф енгланд в 13 часа и продължиме с ецб-то 13и45 часа и разбира се 14и 30 с безработните в америка и завършем в 16 часа с покупките съответно 16и30 за газта.
Вижданията ми за утре са
оптимистичния вариант
утре сутринта със скок до 30-35 след това лека коректура и към обяд-следобед нагоре до към 70-77
а песимистичния е да стигна до нот стопа ми което разбира се не си го пожелавам но разбира се всичко си е възможно както и да кибичи между 80 и 30 и да прави изчакване до петък и тогава да се види за къде е
това е мое грубо виждане за утре
пожелавам всичко добро и бъдете благодарни че ви подминах иначе нямаше да четете поста ми и да цъкате из форума![]()
El amor todo la vence, el dinero todo lo alcanza, todo culmina con la muerte, el tiempo todo lo sella
Търгуваме вероятности,никои няма кристална топка, за да види какво може да се случи ,и как може да се случи на 100 процента
Novak (10-01-2013)
apophis, какво ще ги правиш всичките тия пари приятелю ????????
Виж ни нас простосмъртните достатъчни са ни едни скромни дневни профити от по 10-тина евро и сме щастливи..........
Ама истински ..............
Там дет си учил научил ли си нещо за думата човечност...щастие..........жив т ...........
или си некъв механизъм ..........
Успех !
pifa4o, не те разбрах какво казваш. Парите са живот, какъв е проблема някои от нас да искат да живеят по-добре ?
apophis (10-01-2013)