Oleg , за много години приятелю
.................................................. ............
Oleg , за много години приятелю
.................................................. ............
El amor todo la vence, el dinero todo lo alcanza, todo culmina con la muerte, el tiempo todo lo sella
Търгуваме вероятности,никои няма кристална топка, за да види какво може да се случи ,и как може да се случи на 100 процента
Oleg (07-01-2013)
apophis, имаш ли някъкво виждане до къде ще стигне движението нагоре или търгуваш интрадей ?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Първоначално 7800-05 където има дебела съпротива.Като се преодолее тя .Отгоре 7830 може да се активира близката цел на 7850.
Другия вариант е да заобиколи малко като отиде до съпротивата на 7685 и от там да стартира....За да стъпя с единя крак вътре съм в позиция лонг 7730 овернаит с цел за 7800.Утре сутринта имаме числа и си мисля че поне 20-30 пункта движение с първия курс малко е риски но ще видим.Също 2 ордера на 7750 и 7777 всичко е с по 4 единици
.....възможна 1-ва цел 8000,2-ра цел 9000....с малко фантазия....но пък кои знае всичко е възможно
до утре от мене![]()
El amor todo la vence, el dinero todo lo alcanza, todo culmina con la muerte, el tiempo todo lo sella
Търгуваме вероятности,никои няма кристална топка, за да види какво може да се случи ,и как може да се случи на 100 процента
pifa4o (08-01-2013)
apophis, С този ентусиазъм от началото на годината и с невъзможните движения които съм виждал през годините няма да се учудя и на 10 000Нашата задача обаче е да прогнозираме и най-вече да видиме обръщането защото надоло нали знаете как се слиза БЪРЗО , а и целите са ясни 6 000 и после 4 500 . Разбира се за такива екстри трябва и сериозен Фундамент който за сега не се вижда
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
За мене първо ще ходи да си запълни гапа от началото на годината и след това ще си сложи ските и все надолу
Не си спомням, на кой интрумент, но имаше точно същата графика, отваряне с га нагоре, две свещи на седмична на едно и също ниво и третата с гап надолу и движение, яко надолу, ако се сетя на кой инструмент ще го потърся да ги постна графиките, защото ми мязат на близнаци![]()
Интересно .................. Дай да го видиме ако го намериш .......................Не си спомням, на кой интрумент, но имаше точно същата графика, отваряне с га нагоре, две свещи на седмична на едно и също ниво и третата с гап надолу и движение, яко надолу, ако се сетя на кой инструмент ще го потърся да ги постна графиките, защото ми мязат на близнаци
Пифачо както бях писал в предните си постове, няма значение на колко ще отиде важното е да има движение било то нагоре или надолуapophis, С този ентусиазъм от началото на годината и с невъзможните движения които съм виждал през годините няма да се учудя и на 10 000Нашата задача обаче е да прогнозираме и най-вече да видиме обръщането защото надоло нали знаете как се слиза БЪРЗО , а и целите са ясни 6 000 и после 4 500 . Разбира се за такива екстри трябва и сериозен Фундамент който за сега не се вижда
лонга ми се стопира с -25 пункта...отворих пак лонг на 7005 с цел 7800.И за да сме си честни имам активиран ордер на 7750 без първоначален стоп но със нот стоп на 7650 за позицйте....някак си все още 7800 не искам да го предам но да видим и за това единиците са малко поне загубата ако удари нот стопа да не е голяма .....
pifa4o (09-01-2013)
Първа сделка тук за тази година
Uploaded with ImageShack.us