Утре до 9.00 има време. Пък и тези два дни прехвърлих малко материал за търговия на микро трендове. Интересно е. Та ще си имам интересна работа, независимо дали ще има гап или не при DAXa.
Утре до 9.00 има време. Пък и тези два дни прехвърлих малко материал за търговия на микро трендове. Интересно е. Та ще си имам интересна работа, независимо дали ще има гап или не при DAXa.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ако ще продължава нагоре, няма как да не тества тоя голям рейндж... има време до утре. Пък и понеделниците и петъците не са най-силните дни. Нищо чудно и утре да рейнджи.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
http://chartupload.com/viewer.php?fi...8620075829.jpg
овернаита от петък е затворен макар и с малък плюс
за днеска може да подскочи до 7077 до първата точка,следващтата е 7100.......за мен е днеска да направи реиндж между 7077 и 7030 и в идеялния вариант вторник да отвори с геп уп но да видим
El amor todo la vence, el dinero todo lo alcanza, todo culmina con la muerte, el tiempo todo lo sella
Търгуваме вероятности,никои няма кристална топка, за да види какво може да се случи ,и как може да се случи на 100 процента
Здравейте, имам въпрос: този инструмент в Инста търгува ли се? Не можах да го открия![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
в инстата дакса го няма.................................................. ..................
----------
лонг от 7019 първа цел е да се върнем на 7087 и после 7100.......за това позицията е овернаит с широк стоп за да няма фал 6980
важни нива са
7110
7085
6980
El amor todo la vence, el dinero todo lo alcanza, todo culmina con la muerte, el tiempo todo lo sella
Търгуваме вероятности,никои няма кристална топка, за да види какво може да се случи ,и как може да се случи на 100 процента
fxg (20-08-2012)
Още се въздържам от позиция тук.Ще изчакам някаква обръщаща формация и тогава. За сега нека да си слиза на юг!
----------
Направих един успешен скалп! Деня тръгна добре. Да видим по-нататък!
----------
Докато го копи-пействах, и формацията се наруши. Но при следващите барове може и да се получи и да имаме обръщане на микротренда!!!
Излизам че ме гонят други задачи! Мамка му!!
----------
Още се въздържам от позиция тук.Ще изчакам някаква обръщаща формация и тогава. За сега нека да си слиза на юг!
----------
Направих един успешен скалп! Деня тръгна добре. Да видим по-нататък!
----------
Докато го копи-пействах, и формацията се наруши. Но при следващите барове може и да се получи и да имаме обръщане на микротренда!!!
Излизам че ме гонят други задачи! Мамка му!!
И въпреки всичко Ал Брукс е заработил!!![]()
за мен денят приключи,преферираната цел от 7100 е достигната че дори и с няколко пункта отгоре
http://chartupload.com/viewer.php?fi...1486035006.jpg
+132 пункта с овернаита от вчера
успех на всички хиени