еее, най-накрая да разбера, коя ти е платформата. Та успях да разгледам и трейдинг-условията. Благодаря.
дали си на риъл или демо, какво и как ще търгуваш си е твоя грижа. Ние можем само да правим Bemerkungen.![]()
еее, най-накрая да разбера, коя ти е платформата. Та успях да разгледам и трейдинг-условията. Благодаря.
дали си на риъл или демо, какво и как ще търгуваш си е твоя грижа. Ние можем само да правим Bemerkungen.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
е как да не е казал, нали ми отговори. И аз направих коментар. Забранено ли е? Ако да, спирам. Не разбирам, какво толкова лошо съм направила аз, или другите двама. Ами хаотична му е търговията, нито е тренд, нито е нормална контра, нито са нива или друго нещо известно. Да не говорим за ММ, защото той самия призна, че такова нещо за него няма. Казва, че е скалпер, ама и това не е, щото си е чисто пипсоване неговото. Не го казвам с упрек, просто констатирам. Печалбите му се базират единствено на големия обем. И вие се прехласвате по сумите и айде, голямата работа. Не може да влезе с цел 5-6 пункта и да държи срещу него 15. Рано или късно това ще му изиграие лоша шега. И пак, отбелязах, че за мен нещата стоят така, но все пак парите са си негови и продължавам да си разговарям нормално с него. Ако не иска, няма да го правя.Апофис въобще не е казал как търгува, а вие му казахте, че дори ще фалира. Как е тогава ?
Повече от седмица всеки ден прави сделки макар и малки като движения и доста голяма част са му на плюс. Какъв е проблема ?
Нека да каже първо как процедира, ако желае разбира се и тогава да му се дават акъли.
Не ми се навлиза в повече обяснения, парите са си негови все пак, но пък форума е общ. Съгласен?![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
RyMu (14-06-2012)
Олег за сега нямам такова намерение да кажа по каква стратегия си търгувам...може би по нататъкаАпофис въобще не е казал как търгува, а вие му казахте, че дори ще фалира. Как е тогава ?
Повече от седмица всеки ден прави сделки макар и малки като движения и доста голяма част са му на плюс. Какъв е проблема ?
Нека да каже първо как процедира, ако желае разбира се и тогава да му се дават акъли.![]()
El amor todo la vence, el dinero todo lo alcanza, todo culmina con la muerte, el tiempo todo lo sella
Търгуваме вероятности,никои няма кристална топка, за да види какво може да се случи ,и как може да се случи на 100 процента
Oleg (14-06-2012)
Happy68, разгледай му отново сделките. Защото това което аз виждам е, че входовете му са изключително прецизни и почти няма ходене на минус след като влезе. Това че прибира малки таргети...не са много малки. Един стоп в дакса е от порядъка на 5-7пункта, таргетите му повечето пъти са доста над тази стойност. И добави и високият му процент на печеливши срещу губещи.
Така, че системата му която ще го занули и брокера който няма да му изплати печалбите не вървят тука.
Не се обиждай, ама не мисля да ги гледам пак. От 10 години гледам графики. Описала съм ги в поста си до него. Ако не се лъжа, и от днешните има една с връщане повече от допустимото. А за процента успеваемост - ние виждаме само печелившите, не сме видяли дневно извлечениеHappy68, разгледай му отново сделките. Защото това което аз виждам е, че входовете му са изключително прецизни и почти няма ходене на минус след като влезе. Това че прибира малки таргети...не са много малки. Един стоп в дакса е от порядъка на 5-7пункта, таргетите му повечето пъти са доста над тази стойност. И добави и високият му процент на печеливши срещу губещи.
Така, че системата му която ще го занули и брокера който няма да му изплати печалбите не вървят тука.Не искам и да гледам. Пожелавам му искрено успех, както и да го прави. Просто имам свое виждане за ММ, независимо дали е пипсоване или инвестиция.
Аз съм му благодарна за платформата и брокера![]()
RyMu (14-06-2012)
Ейй нямаш угажданеДневното извлечение пък сега.
A след като 10години графики, това е първото което трябваше да ти направи впечатление. Една две сделки на 10, че са отишли до минус 10-15 нищо не значи.
Той дори не е споменавал с колко влиза.
Затова и казах, едва когато и ако той реши да сподели как процедира може да се правят коментари. В момента всичкото се базира на някакви допущания, които е твърде вероятно да са грешни.
Ето ти една и подсказка. Кой говори за W формация ?
това го отбелязах, и не само негоЕйй нямаш угажданеДневното извлечение пък сега.
а след като 10години графики, това е първото което трябваше дати направи впечатление. Една две сделки на 10 че е отишла до минус 10-15 нищо не значи.
Той дори не е споменавал с колко влиза.
Затова и казах, едва когато ако той реши да сподели как процедира може да се правят коментари. В момента всичкото се базира на някакви допущания, които е твърде вероятно да са грешни.
Ето ти една подсказка. Кой говори за W формация ?
нали съм жена, как искаш да ми угодиш
![]()
Кака разбира се че не е забранено дори е желателно човек да приеме нещто друго резервирано и въпросително ,мога да си призная че в началото бях като тебе.......като чета твоя коментар се връщам в началото с носталгия(влияеш ми позитивно,без задни мисли разбира се и по никакъв начин не е високомереное как да не е казал, нали ми отговори. И аз направих коментар. Забранено ли е? Ако да, спирам. Не разбирам, какво толкова лошо съм направила аз, или другите двама. Ами хаотична му е търговията, нито е тренд, нито е нормална контра, нито са нива или друго нещо известно. Да не говорим за ММ, защото той самия призна, че такова нещо за него няма. Казва, че е скалпер, ама и това не е, щото си е чисто пипсоване неговото. Не го казвам с упрек, просто констатирам. Печалбите му се базират единствено на големия обем. И вие се прехласвате по сумите и айде, голямата работа. Не може да влезе с цел 5-6 пункта и да държи срещу него 15. Рано или късно това ще му изиграие лоша шега. И пак, отбелязах, че за мен нещата стоят така, но все пак парите са си негови и продължавам да си разговарям нормално с него. Ако не иска, няма да го правя.
Не ми се навлиза в повече обяснения, парите са си негови все пак, но пък форума е общ. Съгласен?) .....Все ощте не ми обесни какво е според теб дефиницията за Тренд???? Научи ме на по добро кака
Мога да ти кажа че съм страхотен ученик( Natürlich kannst Du Bemerkungen machen,ich freue mich drauf eine Geistige Diskussion zu mit Dir zu beginnen
) Това ни дефинирва кака че различно сме учели и различно прилагаме наученото в тази Джунгла наречена Борса
Тука във форума има може би 100 човека,не можеш ме убедиш че всички знаят едно и същто и правят едно и същто????Недеи така Кака дори и за тебе това е множко
![]()
El amor todo la vence, el dinero todo lo alcanza, todo culmina con la muerte, el tiempo todo lo sella
Търгуваме вероятности,никои няма кристална топка, за да види какво може да се случи ,и как може да се случи на 100 процента
не се обиждай Кака но от този който аз съм се учел и все ощте се уча има над 40 години опит в Борсата ,моето печелене срещту неговото е нищожно ..просто не е за коментар на ден са между 1200-2200 евро.надявам се наистина някои ден не да го мина еми поне на една стълбичка под него да бъда .....Видя ли точно това се опитвам да ти подскажа Кака...Че всеки знае основното но си има свое вижданеНе се обиждай, ама не мисля да ги гледам пак. От 10 години гледам графики. Описала съм ги в поста си до него. Ако не се лъжа, и от днешните има една с връщане повече от допустимото. А за процента успеваемост - ние виждаме само печелившите, не сме видяли дневно извлечениеНе искам и да гледам. Пожелавам му искрено успех, както и да го прави. Просто имам свое виждане за ММ, независимо дали е пипсоване или инвестиция.
Аз съм му благодарна за платформата и брокера.....щте се съгласиш ти ама време щте ти трябва..........следващтия път щте ти покажа и дневна кака,а като свърши месеца и месечна ...аз няма какво да лъжа,ако лъжа лъжа себе си а не теб или съфорумците тука .....надявам се поне някои ден да мога и аз да видя 2 графики от тебе къде влизаш и къде излизаш ..пък кои знае може да ми я покажеш на немската платформа
![]()
Мислех да отговоря, но след втория ти пост, смятам, че няма нужда. Hochdeutsch не се връзва с граматическите ти грешки, нещо "не е в ред".