Докато бях с 40 пункта напред,излезнах с 15 на минус.
Сам виновен като е без стоп
ади лека от мене
Докато бях с 40 пункта напред,излезнах с 15 на минус.
Сам виновен като е без стоп
ади лека от мене
El amor todo la vence, el dinero todo lo alcanza, todo culmina con la muerte, el tiempo todo lo sella
Търгуваме вероятности,никои няма кристална топка, за да види какво може да се случи ,и как може да се случи на 100 процента
DAX нещо днес се е замислил на къде да поеме. Утре ще се разбере.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
последните дни поне откъм волатилност е добре ... по едно време много бяха паднали дневните диапазони .....![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
Така си е добре. Стига с това диво препускане. Малко да отработим търговия в диапазон.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
добре е наистина ,дневно да прави 80 100 тика поне , като преди, на мене ми стига .......![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
Особенно ако ти се играе нагоре надолу и пак същото докъто ти омръзне да следиш приумиците на пазара. Как ли ще отвори днес?Мисля ,че пак надолу ще е. Вчера ми обра целите с отварянето, но кой да го знае колко на дълбоко ще падне през ноща виждането на големите играчи....
Тази тема съвсем сте я изоставили.
Като гледам как си катери даксът, май няма да спре скоро.
Предполагам, че ще се стреми да стигне 10 000
D-12 (12-02-2014)
Бучнах се на даксо дълго от 9540 (дей и мушмулата, малко избързах, можеше да го взема на 9534 ама за 6 марки няма издребняваме). Стопа е далечеееее да си е*е мишка ухото. Някъде на 9356 ако се не лъжа го турнах. Ай да оправям подписа да няма шушу-мушу после и ни лук ял ни лук ср*л![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
То хубаво си се бучнал, ама да беше изчакал корекцията от по-добро ниво да влезеш.Бучнах се на даксо дълго от 9540 (дей и мушмулата, малко избързах, можеше да го взема на 9534 ама за 6 марки няма издребняваме). Стопа е далечеееее да си е*е мишка ухото. Някъде на 9356 ако се не лъжа го турнах. Ай да оправям подписа да няма шушу-мушу после и ни лук ял ни лук ср*л
Аз съм дългосрочен бря, корекции мен не ме влекат. Даже и укъснех с входа, можеше още на отваряне да го изхендря, ама да не издребняваме. Тук си е гобленарска работа, трябва търпение и да илядиш![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"