тая седмица ше гледам и аз нещо ако се получи надолу да вляза на пурвото връщане след като дръпне надолу ...макар че еспито май по удобно ше стане за къси .....
тая седмица ше гледам и аз нещо ако се получи надолу да вляза на пурвото връщане след като дръпне надолу ...макар че еспито май по удобно ше стане за къси .....
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
Според мене ще върне до 1740 еминито ...............![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Благодаря на всички за мненията,аз както споменах останах с отворена къса на 9010,затова мисля ако стигне до около 9045-50 да продам още малко и да чакам,но ще го мисля утре сутрин,а тази вечер продължавам да чакам качването на долара,1.345 не е далече...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Някой може ли да ми помогне с един отговор,когато еврото пада,не би ли трябвало и дакса да пада или нямат връзка ...?
И аз съм си задавала този въпрос, но изглежда нямат връзка.
Даксът (още се нарича Ger30) е индекс на 30-те най-мощни германски компании. Явно германската икономика е достатъчно силна, защото индексът катери неуморно.
А пък еврото... ами то си е валута - единна. Много икономически фактори в цялата еврозона го движат.
Поне аз така си ги обяснявам нещата.
ivoleon (03-11-2013)
ами по принцип е обратното когато дакса катери еврака пада но не винаги, обяснението като продаваш дакс взимаш евраци като взимаш дакс продаваш евраци, същата тенденция съм забелязал между долара и S&P500но може и да съм в заблуда няма нищо сигурно на този свят, освен това че нищо не е сигурно
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
ivoleon (03-11-2013)
Благодаря и за двата отговора,това живо ме интересува,понеже имам отворени позиции и на двете места,а мисля и за в бъдеще да ги търгувам..![]()
щом имаш мерак ще научиш туй онуй, както се казва![]()
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
ivoleon (03-11-2013)
Само че трябва доста четене и любознателност![]()
![]()
ivoleon (03-11-2013)