някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Statev (21-03-2013)
Хайде да го пробие това дъно.....................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Всеки си преценява, а аз ги виждам нещата като правилен стоп, като ти е голям стопа намаляваш обема, като т идаде вход с тънък стоп влизаш с по-голям обем.
GMG (22-03-2013)
Statev, хвана ли се от дъното ?!
мене доджито на м5 ми обра стопа мамицата им![]()
ама пак съм вътре
----------
ей туй от мен за днеска, като търгувам двойното дъно
то и за това ми прибра 1-вия стопкато ако имам грешка при 1-вия стоп, моля да ми кажете къде е за да се поправя
като след това всичко др е само на + избит стопа и доста доволен от профита
мислех, че ще биеме върхо 7966 ама само леко го боцнахме и след това на доле...
очаквах да се покатериме поне до дъното 7983
надявам, се некой да го е изчеластрил от по-ниско...
хубав уикенд![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Отвори с 70 пипа гап нагоре , около съпротива пускам къса да видим ще го запълни ли след 10.
----------
Добре си ги хванал , аз петъка обърнах повече внимание на валутата и петрола , и съвсем малко скалпнах от дакса.Statev, хвана ли се от дъното ?!
мене доджито на м5 ми обра стопа мамицата им![]()
ама пак съм вътре
----------
ей туй от мен за днеска, като търгувам двойното дъно
то и за това ми прибра 1-вия стопкато ако имам грешка при 1-вия стоп, моля да ми кажете къде е за да се поправя
като след това всичко др е само на + избит стопа и доста доволен от профита
мислех, че ще биеме върхо 7966 ама само леко го боцнахме и след това на доле...
очаквах да се покатериме поне до дъното 7983
надявам, се некой да го е изчеластрил от по-ниско...
хубав уикенд
драгата (25-03-2013)
Сутринта ДАКС-а отвори с гап нагоре 70 тика около зона на съпротива пуснах къса ( в момента гледам да търгувам къси, понеже дакс-а се върти около върхът си ). Пробив първата съпротива , достигане на 2ра отново къса с 2 пъти по голям обем ( малко Мартингейл се разигра тука ) . Съпротивата удържа , цената тръгна да слиза временно се забави около долната ТЛ , пробив цената тръгна към СМА 200. Ударен стоп не правилно сложен (сложих го там където в тоя момент на м1 дава сигнал за къси по 9/30 ). Отново вход равен по обем на предните 2 сделки.
![]()
Последна редакция от Statev : 25-03-2013 на 15:20
драгата (25-03-2013)
Статев, държиш ли го късото- страхотно движение днес....................
Не това са ми сделките за днес при ДАКС-а , доволен съм е можеше още да се изцеди , но да не ставаме нагли
----------
Колебая се дали да не купя , цената достигна подкрепа .
----------
Влезнах дълга по 9/30 на М1 но сигнала беше фалшив(купих от горната ТЛ) видя ми се формирането на канал-реиндж и купих от дъното. Да видим утре като отвори каква ще е.
![]()
Novak (26-03-2013)
Вчера купих от подобни нива и продължи надолу. Днес може да направи тройно дъно или след малко да подкарат еврото, а с него и DAX. DJ и той се снижи, а съм забелязал, че като се вдига той напредва и DAX.
Интересно ще е да видим как ще реагира на очакваните положителни новини от САЩ.
![]()