Добри сделки, браво!Ето и моята интерпретация.
http://prikachi.com/images/847/5721847k.jpg
За входовете съм се обосновал на картинката. Изходите - 1-вия просто не издържах и затворих на 0. 2-рия +11 поинта. Работя по тях.
Първата сигурно бих я взел, но втората ми се струва малко рискова, все пак купуваш върха на рейнж.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И на единия лаптоп гледаш всички инстьрументиНезнам, така се оправям засега, карам с два лаптопа, на единия платформата на другия, форумчето и т.н.
Взела съм си едно люлещо се столче удобно,, мъжо ми поръча да ми направят една удобна масичка на колелца да си я местя напред назад с местенце за двата и разни други удоства, та не се оплаквам.
А с повечето монитори трябва нещо на бюро да сядам, като реша мога си включа ителевизор за монитор, правя го отвреме навреме, но някак не ми е комфортно.браво, аз също съм с два, ма пак ми е зорно да ги докарам до 5-6 на веднъж, добре че спрях да гледам валутите изкъсо, та не ми се и налага вече.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kmv,
Благодаря, да втората изглежда доста рискова. Логиката ми беше, че 10 минути преди важни новини, образуването на второ дъно е залъгване, че пазара тръгва надолу и всички се юрват. Точно преди новините е този гаден доджи бар(голямо замисляне) и след това много силен импулс нагоре. Затворих много бързо, притесних се че може да е обиране на високи стопове. Това поне е моята логика.![]()
Имаме по-висок връх за деня, на часовата, сме занагоре, аз специално не гледах конкретния бар за вход, а нивото, в случая беше благодатно, че го даде с плитък стоп.
----------
Затова не го мислих, чак толкова.................................... ........
NIQUE (10-01-2013)
много добре знаеш какво ще ги правя .Нали знаеш някои са доволни на 10 други на 100 а трети на 1 евро и всеки е хепи с неговото . Истински е като прогледнеш...За късмет там дето са ме учили не сме стигнали още до този капител........
всичките ми 3 позици са ми затворени 1 час преди да се изхули надолу и това ми е резултата
+177 пункта
![]()
Последна редакция от apophis : 10-01-2013 на 22:56
El amor todo la vence, el dinero todo lo alcanza, todo culmina con la muerte, el tiempo todo lo sella
Търгуваме вероятности,никои няма кристална топка, за да види какво може да се случи ,и как може да се случи на 100 процента
Uploaded with ImageShack.us
утре сутрин няма важни числа и за това съм с 2 единици шорт.колкото даде![]()
El amor todo la vence, el dinero todo lo alcanza, todo culmina con la muerte, el tiempo todo lo sella
Търгуваме вероятности,никои няма кристална топка, за да види какво може да се случи ,и как може да се случи на 100 процента
NIQUE, анализът и за двата входа е ИДЕАЛЕН! И двата сетъпа са прости и можеш да ги повториш, а успеваемостта им е висока. Поздравления! Изходите не мога да коментирам...
NIQUE (11-01-2013)
шорта е затворен на плюс.
ако не се изхули под 6985 с отварянето за америка ще търся лонг
не толкова агресивно а само като се удаде случаи все пак сме още в началото на месеца.
поглеждане на борсата следобед с числата и в 15и30 като вариант
а до тогава умната