A помните ли миналата година какви движения имаше ?
http://prikachi.com/images/879/3766879g.gif
A помните ли миналата година какви движения имаше ?
Последна редакция от Oleg : 12-12-2012 на 14:42
8148![]()
![]()
![]()
![]()
.....................................
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
поне колкото е правоъгълника - нещо като 7628 примерно
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мерси Хепи, там мисля да затворя част, но се чудя да държа ли останалото за нещо повече и къде да е това повече.
остави го и решавай в крачка - отгоре няма спирка
----------
и още една идея - имаш РСИ на графиката - пусни го на 1 час и гледай за дивергенция. Там вече преценяш
Novak (12-12-2012)
Тъй по план затворих половинката другото със стоп на 0, сега обърнах на къси., да видим, че днес нещо незнам, нямам загуби, но не съм доволно малко затворено, нещо някакви стопове на 0, нещо крив ден.
Иначе щях да оставя стопа горе, другата причина да бързам да го местя, е че възходящия импул си е доста силен и това клинче може да му е съмсем малко силата.
Uploaded with ImageShack.us
възможно ли е да ми дигат спреда заради новини от сащ ?!
щото в момента гледам има новини от сащ и спреда ми се качи на 10пипаобикновено е 2
![]()
![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
При мен не е мърдал, ама аз затворих на 5 пункта печалба................................
Въпреки че лятото все още рядко следях ДАКС-а, от това което видях, ми се струва, че правеше сравнително по-големи движения отколкото последните месеци. Странно ми се вижда, може и да си въобразявам.A помните ли миналата година какви движения имаше ?
Какво ще кажеш за това подобие на клин? На път бях да го взема след обръщащия мечи бар, ама си викам "пракалено контра е". Предизвика пробив на ТЛ-та обаче, утре ще е интересно.
http://prikachi.com/images/231/5601231O.jpg
Последна редакция от kmv : 12-12-2012 на 22:57