Кога ли ще се повтори . Доста е близо според мен.
Нов пазарен колапс като този отпреди 25 години е неизбежен
В черния понеделник на 19 октомври 1987 г. Dow Jones изгуби 22,6% от стойността си в рамките на часове
Кога ли ще се повтори . Доста е близо според мен.
Нов пазарен колапс като този отпреди 25 години е неизбежен
В черния понеделник на 19 октомври 1987 г. Dow Jones изгуби 22,6% от стойността си в рамките на часове
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
привет
http://chartupload.com/viewer.php?fi...9287245177.jpg
+24 пункта от лонга от петък преди да затвори една мини позиция.
позицията на златото все още я държа дори я уголемих
----------
лонг 82 стоп 72 то сега и обед ама с американците може и първата цел от 7400 да достигне
El amor todo la vence, el dinero todo lo alcanza, todo culmina con la muerte, el tiempo todo lo sella
Търгуваме вероятности,никои няма кристална топка, за да види какво може да се случи ,и как може да се случи на 100 процента
Дали ще пробиваме за 7300?.................................................. ..............
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А може и да си тества пробива
Uploaded with ImageShack.us
----------
На предната графика са малко неточни трендлиниите, сега ги оправих.
Uploaded with ImageShack.us
явно е, че сме между МА-та, между ТЛ - пием си кайвето/мартинито/бейлиса и т.н.![]()
Едно скалпче, че днес не съм търгувала, а иначе тоя флаг му много привлекателен таргета, ама да видим докъде ще я докара.
след като си бях на плюс от миналата седмица с 2 x 10 пункта позиция ги туширах на стопа .Като се влезна в предборсата се видя че с американците ще се слезе още един етаж надолу.
+20 пункта
http://chartupload.com/viewer.php?fi...5888222521.jpg
с това си избих загубите от 20 пункта и се върнах на старото си ниво на плюса
+60 пункта
http://chartupload.com/viewer.php?fi...9960374503.jpg
в предните си постове бях писал че имам лимит лонг на 7305 което се изпълни но има възможност да се върне към 7300 че дори и по надолу,има голяма вероятност да отиде до 7350-70 утре ще видим.....
El amor todo la vence, el dinero todo lo alcanza, todo culmina con la muerte, el tiempo todo lo sella
Търгуваме вероятности,никои няма кристална топка, за да види какво може да се случи ,и как може да се случи на 100 процента
7300 нивото в преодоляно, следващата цел е 7230. Само начин да се качим на влака трябва да се намери!
----------
Целта е достигната, само дето не дръпнах спусъка...![]()
---------------------------------------------------
ти не дръпна ама то и аз не дръпнах ,докато бях с 36 пункта напред сега дръпнах с 52 пункта назад.....така е едно като го мисля птк пазара друго си казва....да видим тази седмица дали ще мога да се отърва на зелено
----------
все още има надежда за "черен понеделник" поне до този месец да падне малко повече,както беше 2011година на 1 август когато дакса загуби над 4 процента от стоиноста. От 7250 на 6950 ,ако това се случи няма да му мисля и ще купя всичко каквото ми даде пазара Със или без креш поне до края на месеца малко по предпазливо ще го търгувам.Моите виждания са за лонг то и без това съм в позиции общто 11 на брои,но има възможност дакса да затвори гепа на 6950-75 ........каквото и да се случи важното е да има движение независимо посоката
http://chartupload.com/viewer.php?fi...8989886478.jpg
apophis, Зелената трендлиния, която си сложил по дъната- каква е причината да е така.