Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ей това е. това трябва да упражнява, мисленето. Ние с Олег обичаме да си опонираме. Също обичам и с други да го правя, ама те бягат щото си мислят, че някой се заяжда с тях.
Ами дори и да се заяждам излез и се пробвай да ме надвиеш с мислене. Може от първия път да ти се получи, а може след тренировка след 10-тия път, но вървиш напред с наглед безсмислени разговори. Видиш ли, ако ние не си говорим за форекс значи това са някакви тъпизми ( лаф на една моя любима колежка) - непрестанното говорене по темата форекс води до форми на хипноза, проявяваща се най-често в непрестанно чудене.
----------
чакай, къде отиваш... не си ме разбрал в рамките на 50-60 страници се събира това което си споменал.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
не е като да не съм направил де....ама ти сигурно знаешкакво да кажа, Олег. не е хубаво да се прекалява с четенето, когато идва реч за хазартни игри. Аз никога не съм прекалявал - една книга за форекса по-голяма ли е от 50-60 страници значи не струва.
Правилното мислене в хазартните игри трябва да е приоритетно - бързина и действия обвързани с последователно мислене - всяка твое действие трябва да е обвързано логически със следващото. Хората обаче не могат да мислят, Олег.
Давам пример с темата за Демо сметките - разрови се и ще видиш там какви разсъждения има.
Давам пример и с господин koceto дето сигурно 5 лефа не е направил горница над набутвацията си до този момент, ама дава акъли по всички теми. Имали логика ? А той не е единствения.
Един добър курс по търговия го виждам 70-80% учене на правилно мислене - тука във форума е известно като "заяждане" и едва 5 % теория. Емоционален интелект си требе за начинанието .........
.... дори сега ми се прииска теорията да я намаля на 0,5%
-------
то какво има да вярваш в себе си, ако правиш нещата по начина по който трябва да се правят.и не давам акъл на никой,просто си драскам по темите...който иска да игнорва,който иска да чете....негова си работа...Айде успешна търговия...
El amor todo la vence, el dinero todo lo alcanza, todo culmina con la muerte, el tiempo todo lo sella
Търгуваме вероятности,никои няма кристална топка, за да види какво може да се случи ,и как може да се случи на 100 процента
ти за индианците не се тревожи - то трябва да си хипер ненормален, за да се интересуваш от чужд отчет, тъй че пуленето няма да им е проблем.
Гледам стараеш се - похвално е! С натискане на копчето History няма ли да е по - прегледно за феновете ти? Имаш ли нужда с димни знаци да те насоча къде се намира?
еми маи да ,насочи ме къде се намира хисторито с димни знаци,че то това е маи хисторито на дневна, но разбира се ако греша пускаи знаци та може нещто ново да научати за индианците не се тревожи - то трябва да си хипер ненормален, за да се интересуваш от чужд отчет, тъй че пуленето няма да им е проблем.
Гледам стараеш се - похвално е! С натискане на копчето History няма ли да е по - прегледно за феновете ти? Имаш ли нужда с димни знаци да те насоча къде се намира?
El amor todo la vence, el dinero todo lo alcanza, todo culmina con la muerte, el tiempo todo lo sella
Търгуваме вероятности,никои няма кристална топка, за да види какво може да се случи ,и как може да се случи на 100 процента
пуснах една къса тука от 6375,стопа на +5 вече...доста по добре е от търгуването на форекса,особено днес...![]()
мене си ми удари стопа,иначе видях и сигнал за нагоре на М1,ама този фрейм не ми е надежден и не пуснах дълга,ще чакам нов сигнал...
----------
дълга от 6346,затворих на 6384....за деня таргета е изпълнен от една сделка...много хубав инструмент било това...как не съм го забелязъл преди :д