Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
GGBG (19-07-2012)
Значи за ден 20
Моите виждания са шорт или поне да не се качва на горе.но ако се качва твърдоглаво вероятноста към 6950 е голяма.Това е множко но няма невъзможни неща на борсата.Значи шорт но не по надолу от 6600 наи добре до 6650.Възможностите са, сутринта с 20-30 пункта надолу до 6730-20 и в първия един час може до 6700-12
Сутринта има две термина за германия които не са толкова важни ама все пак
08:00 Deutscher Erzeugerpreisindex (Jahr) 1.8% 2.1%
08:00 Deutscher Erzeugerpreisindex (Monat) -0.2% -0.3%
Другия вариант е до затварянето да стои на 6750 и утре сутринта да се стрелне нагоре до 6780-6800 ама няма да може да се задържи, мисля че без америка не ще го направи.Все пак трябва и този вариант да се каже макар че ми се струва малко вероятен но няма невъзможни неща на борсата
Утре от към числа е доста мижево
00:45 NZD Besucherzahl Neuseelands (Monat) -1.0%
03:30 AUD Importpreisindex Australiens (Quartal) 1.5% -1.2%
05:00 NZD Kreditkartenausgaben in Neuseeland (Jahr) 3.9%
08:00 EUR Deutscher Erzeugerpreisindex (Jahr) 1.8% 2.1%
08:00 EUR Deutscher Erzeugerpreisindex (Monat) -0.2% -0.3%
10:30 GBP Kreditaufnahme im Vereinigten Königreich 11.0B 15.6B
14:30 CAD Index der Verbraucherpreise in Kanada (Monat) -0.1% 0.2%
14:30 CAD Verbraucherpreisinflation Kanadas (Jahr) 2.0% 1.2%
14:30 CAD Verbraucherpreisinflation Kanadas (Monat) -0.1% -0.1%
16:00 USD Massenentlassungen 1.38K
16:30 USD Wöchentlicher ECRI-Index (Woche) -2.20%
По съществени покачвания очаквам другата седмица за това съм с една мини позиция шорт още от обяд ....
това е мое лично мнение което аз го виждам,и не е казано че ще става така както го виждам аз , разбира се няма да се сърдя ако има и други различни на моето мнения
---------------------------------------------------------------------
Europa
exceet Group SE
zooplus AG
-------------------------------------------------------------------------
Nordamerika
American Electric Power Company Inc. - Prognose: 0.71
Baker Hughes Inc. - Prognose: 0.77
First Horizon National Corporation - Prognose: -0.49
General Electric Company - Prognose: 0.37
Idexx Labs - Prognose: 0.9
Ingersoll-Rand Company Limited - Prognose: 0.91
Microfinancial Incorporated
Schlumberger Limited - Prognose: 1
SunTrust Banks, Inc. - Prognose: 0.44
United Financial Bancorp - Prognose: 0.18
Xerox Corp. - Prognose: 0.26
YRC Worldwide 1 - Prognose: -4.44
---------------------------------------------
China Specialty Glass AG
Realtime Techn
El amor todo la vence, el dinero todo lo alcanza, todo culmina con la muerte, el tiempo todo lo sella
Търгуваме вероятности,никои няма кристална топка, за да види какво може да се случи ,и как може да се случи на 100 процента
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
El amor todo la vence, el dinero todo lo alcanza, todo culmina con la muerte, el tiempo todo lo sella
Търгуваме вероятности,никои няма кристална топка, за да види какво може да се случи ,и как може да се случи на 100 процента
Добро утро ! До тук с късаците дабре станаСега при отварянето което мисля ,че ще е под 6600 ще пробвам малко Лонг за 6660
А и нивото от което обърна не ми се връзва с нищо . Очаквах да качи поне 6850
Дали ще има още нагоре или пак продаме за 5950
![]()
И аз мисля че днеска е резонно да коригира нагоре... еб*хти гапа!
привет от мене
възможности на дакса за днес
синия е препорачителния вариант , сивия е не толкова препоръчителния вариант колорацията е 60% на 40% за синия
днес сутрента отворих една лонг позиция която до вторник обяд ще я задържа
нот стоп 6430 макар че на дневна дакса може да отиде до 6450 .
до довечере наи късно утре сутрента треба да затворим гепа ако не отиваме един етаж по надолу...да видим с американците как ще се развият нещтата.От към числа днес няма да можем да имаме подкрепа щтото е доста мижево....но да видим
----------
стопа е ударен на 6430- 182 евро..............гавра![]()
RyMu (23-07-2012)
Сивия ще да епривет от мене
възможности на дакса за днес
синия е препорачителния вариант , сивия е не толкова препоръчителния вариант колорацията е 60% на 40% за синия
днес сутрента отворих една лонг позиция която до вторник обяд ще я задържа
нот стоп 6430 макар че на дневна дакса може да отиде до 6450 .
до довечере наи късно утре сутрента треба да затворим гепа ако не отиваме един етаж по надолу...да видим с американците как ще се развият нещтата.От към числа днес няма да можем да имаме подкрепа щтото е доста мижево....но да видим
----------
стопа е ударен на 6430- 182 евро..............гавраАз взех дълги близо до твоя стоп 6438
ТП 6488
![]()
е да сивия е,не мислех че 6500 ще се предаде токова бързо,проблемите с гърция а същто и с испания,италия са забранени шортовете в последните 2 страни като при испания е за 3 месеца а италия до петък.
+60евро
+66евро
+14евро
за мен приключи ....една малка мини позиция шорт имам с отварянето на борсата стоп 6430 ..към 17 и 30 ще проверя дали ще удари стопа
и така -182евро +140 евро= -42евро
RyMu (23-07-2012)