Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
apophis (04-07-2012)
честито апофис! да ви е жива и здрава !
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
apophis (04-07-2012)
Ами може и то има даже и малко фундамент - лятото пада безработицата, увеличават се поръчки, туризма е силен и ако няма някоя война в Сирия като нищо идват по високи стойности на индекси
----------
Честито Апофис и да ти е живо и здраво !
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
apophis (04-07-2012)
Привет на всички,
искам първо да благодаря на всички за пожеланията наистина съм доста щтаслив БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ........някои ден ако има срещта от форума някъде определено масата щте бъде от мене.....
не съм правел много сделки ,помагам за запетайката ми,за да може жена ми да си почине малко...
+50евро
+115евро
+39евро
Хепи мога поне наи малко на 3 поста да ти покажа където ми предричаш гибелта на борста,когато мненията не ни съвпадат но не ми се занимава с простотий да си губя времето да ги търся.конструктивна критика човек трябва да понася но твоито е като вудо шаманите като не ти пасне и аиде при шамана за да се фалира,недеи тъй имам те за интелигенто момиче все пак си от старото комунистическо училищте пък и 10 години теорий имаш по твоите думи ...ти ако на всички колеги им пожелаваш да фалират то няма да остане никои че да прави курсовете и да търгуваш...Все пак стара Хийена си недеи така уж голямо момиче пък какви ги правиш.......и ти си ми ясна но го оставам за себе си все пак етиката го изисква да не ти го напиша във форума.....но все пак ти благодаря за пожеланията
![]()
El amor todo la vence, el dinero todo lo alcanza, todo culmina con la muerte, el tiempo todo lo sella
Търгуваме вероятности,никои няма кристална топка, за да види какво може да се случи ,и как може да се случи на 100 процента
apophis,
По едно време имаше 4-5 пълзящи средни по графиката, с какви периоди са и как действаш с тях.
apophis , кажи бебето как се казва , да ви е живо и здраво![]()
стига си задълбавал , тя Хепи отдавна забрави ти пак .. разбрахме те ,че си от стара коза яре и ти
пп/ нарочно ли разменяш местата ма И и Й в думите![]()
Apophis, твоят брокер регулиран ли е не можах да разбера?
Тук в момента е интересно. Дали ще пробие рейнджа ? На 15 мин. имаме перфектен кендъл за къс, въпреки това мисля да остана пас.
с 14,20,50,100,200 интервали служат ориентъровачно за взимане на решения
мерси,мерси .....не казвам като питах тука насока за име ме наприва на 2 стотинки:)))...то и аз забравих вече .. просто исках да си кажа мнението че е дразнещто като ти пишат че ще фалираш...повярваи ми нямам време да коригирам правописните си грешки все пак ме разбираш нали?;)
да,регулиран е разбира се
една сделка
+192евро
..... това е само за тебе ти и аз по видео конференц един ден ти ще ми показваш лаив твоите входове един ден аз така ти ще видиш как си взимам решенията а същто и аз ти как си взимаш ти твоите решения свържи се с мен по лично да уточним подробностите...то се знае за кого става на въпрос
El amor todo la vence, el dinero todo lo alcanza, todo culmina con la muerte, el tiempo todo lo sella
Търгуваме вероятности,никои няма кристална топка, за да види какво може да се случи ,и как може да се случи на 100 процента
GMG (05-07-2012)
ти имай късмета да си го кръстил Ахил .. и пак ще те направамерси,мерси .....не казвам като питах тука насока за име ме наприва на 2 стотинки...то и аз забравих вече .. просто исках да си кажа мнението че е дразнещто като ти пишат че ще фалираш...повярваи ми нямам време да коригирам правописните си грешки все пак ме разбираш нали?
![]()
![]()
свързвам се ма дава заето![]()
![]()