Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
.......точно това имах на предвид , никое задклавиатурно устроиство не е перфектна
разбира се поправям го веднага![]()
El amor todo la vence, el dinero todo lo alcanza, todo culmina con la muerte, el tiempo todo lo sella
Търгуваме вероятности,никои няма кристална топка, за да види какво може да се случи ,и как може да се случи на 100 процента
Ще се вясвам и тука
http://www.youtube.com/watch?v=YFyVdItksX4
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Здр.
не че съм фен на овернаита но като има възможности защто не,та преди да затвори една позиция шорт и това е резултата
+180 евро
след като се покачи над съпротива от 6612 но не можа да се задържи ,поне от раз няма да го направи и за тва още една шорт позиция на 6610 и втора позиция след като прекрачи прага на 6600 .За покачването в 10 и 30 часа бяха новините от Англия но след това покачване не можа да се намери купувачи за още покачване на курса.Хората предпочетоха да си вземат печалбите
Хубава възможност за днес може да има като отворят американците .
В 14 и 30 са за разрешение за строителство в америка преди 0,784м. а прогнозата 0,765м ,същто и бернаке в 16 часа е важен термин възможно повечко движения,а които си търгува канадския долар за него може би 16 и 30 часа ще е важна като време когато канадската централна банка си прави изявлението.....та така и така ще има движението въпроса е колко и за на къде???
в този смисъл пожелавам успехи на всички за мен денят беше продоктивен
+33 евро и +164 евро
един минус от -63 евро
общто 314 евро
El amor todo la vence, el dinero todo lo alcanza, todo culmina con la muerte, el tiempo todo lo sella
Търгуваме вероятности,никои няма кристална топка, за да види какво може да се случи ,и как може да се случи на 100 процента
Oleg (18-07-2012)
Разбива ме го Ей. Ето една пресна и от мен с +ов стоп вече 6580 ТП 6600Здр.
не че съм фен на овернаита но като има възможности защто не,та преди да затвори една позиция шорт и това е резултата
+180 евро
след като се покачи над съпротива от 6612 но не можа да се задържи ,поне от раз няма да го направи и за тва още една шорт позиция на 6610 и втора позиция след като прекрачи прага на 6600 .За покачването в 10 и 30 часа бяха новините от Англия но след това покачване не можа да се намери купувачи за още покачване на курса.Хората предпочетоха да си вземат печалбите
Хубава възможност за днес може да има като отворят американците .
В 14 и 30 са за разрешение за строителство в америка преди 0,784м. а прогнозата 0,765м ,същто и бернаке в 16 часа е важен термин възможно повечко движения,а които си търгува канадския долар за него може би 16 и 30 часа ще е важна като време когато канадската централна банка си прави изявлението.....та така и така ще има движението въпроса е колко и за на къде???
в този смисъл пожелавам успехи на всички за мен денят беше продоктивен
+33 евро и +164 евро
един минус от -63 евро
общто 314 евро
----------
Къси 2бр от 6660Без стоп ТП 6600
.....................
Айдееее още малко до фибото остана 6704 бутайте![]()
според мене може и доста по-нагоре да ходино това си е лично мнение
пифачо ако искаш погледни темата на сорос Дъ Гейм там съм пуснал едно анализчено до колко ще бъде вярно само времето ще покаже
![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Съгласен съм с теб разгледай по надолу и ще видиш и аз съм писъл подобно нещо. Между 6850 и 6950 ще е хода на гореАз говоря за днес къде е възможно да върне 40-50 точки.
Аз вълни не броя ама сега сме в 5-та по дневна нали?