El amor todo la vence, el dinero todo lo alcanza, todo culmina con la muerte, el tiempo todo lo sella
Търгуваме вероятности,никои няма кристална топка, за да види какво може да се случи ,и как може да се случи на 100 процента
bafi (15-06-2012)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
apophis, Браво поздравления.
Появи ли се Олег във всяка тема се достига до някакво такова положение.Умре да гледа по чуждите канчета и акъл да дава с нравоучителен тон.
Сега гледам е почнал препитване- защо и какНе мож му сбъркаш стила на Грийдито.
Все успешни сделки ти желая.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
12:40 и 14:05????въз основа на върха на 9.34 и 9.49 ако теглиш тренд линията и щте видиш.... 6200 ги докосна ама не мина отгоре мислех че щте се върне до 6150 ама на не стана![]()
El amor todo la vence, el dinero todo lo alcanza, todo culmina con la muerte, el tiempo todo lo sella
Търгуваме вероятности,никои няма кристална топка, за да види какво може да се случи ,и как може да се случи на 100 процента
Oleg (15-06-2012)
СладуриОлег, можеш спокойно да кажеш, че това съм аз. Не се крия, нито се срамувам от това, което съм казала. И ти, и апофис, и аз, и Албата, всеки има право на мнение. не виждам, защо ме обвинявате, че имам собствено. Аз престанах да пиша по този въпрос, моля и вие с алба да престанете да ме обсъждате и критикувате.
и най вече ти Хепи(няма начин -винаги присъствам в подобните ти постове) ...млъквам ...но това не значи, че ще спра да търся логика в това, което правиш и най вече защо...
и като не намирам разумно обяснение -решавам, че има нещо гнило ...най вече в главата ми ...а не в на тези дръзнали да печелят без
да са на нечие ниво...ммм млък
п.п право си имам и аз да се обаждам и критикувам...ама се предавам![]()