Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Олег, можеш спокойно да кажеш, че това съм аз. Не се крия, нито се срамувам от това, което съм казала. И ти, и апофис, и аз, и Албата, всеки има право на мнение. не виждам, защо ме обвинявате, че имам собствено. Аз престанах да пиша по този въпрос, моля и вие с алба да престанете да ме обсъждате и критикувате.
Я ме светни малко къде съм го написал????За това че моето разбиране за ММ не съвпада с другите и за това ли????Трябва да сме на едно мнение за ММ ли???.....Значи като си учил нещто в училищте и учителката те дигне и ти каже ......Я преразкажи с твои думи дадения урок....ко праеме почваш както по книга е писано и зубрено или както си го разбрал/ и тълкувал да разкажеш????Значи преди да влезнеш в дадена сделка първо изчисляваш за ММ ли???.......Нека с това нещто приключим разтягането на локуми за техническите ми познания ,ММ, Психология, по Борсата че мойте виждания не съвпадат с дадения ТРЕЙДЪР както тои го е учил еми не съвпадат.....не че съм добър Трейдър ама всеки знае себе си......и това което знам на мен ми е достатъчно да си искарвам паричките...както се казва капка по капка..."Търгуваме вероятности,никои няма кристална топка, за да види какво може да се случи ,и как може да се случи на 100 процента"
apophis, защо казваш, че нямаш ММ, като сам казваш, че търгуваш вероятности и оттам в различните си сделки влизаш с различни обеми.
El amor todo la vence, el dinero todo lo alcanza, todo culmina con la muerte, el tiempo todo lo sella
Търгуваме вероятности,никои няма кристална топка, за да види какво може да се случи ,и как може да се случи на 100 процента
Не само теб, но и оня русофил където се прави на всезнаещ, а ръси глупост след глупост.Олег, можеш спокойно да кажеш, че това съм аз. Не се крия, нито се срамувам от това, което съм казала. И ти, и апофис, и аз, и Албата, всеки има право на мнение. не виждам, защо ме обвинявате, че имам собствено. Аз престанах да пиша по този въпрос, моля и вие с алба да престанете да ме обсъждате и критикувате.
Аз ще престана когато тези, които само приказват спрат да се месят на тези които действат.
Докато аз участвах в спора, нямах нищо против и твоето участие, и мисля, че не съм те обвинила в това (поне не съм имала такова намерение). Няколко пъти признах правото, всеки да има свое собствено мнение - както за себе си, така и за Апофис. А сега помолих да не ме споменавате, след като вече не участвам. Не е толкова трудно.
Oleg (15-06-2012)
El amor todo la vence, el dinero todo lo alcanza, todo culmina con la muerte, el tiempo todo lo sella
Търгуваме вероятности,никои няма кристална топка, за да види какво може да се случи ,и как може да се случи на 100 процента
bafi (15-06-2012)
френд, може и да ми се сторило.... иначе гледам много реторични въпроси са ти възникнали, виждаш ми се нещо пренатегнат ... какви са тези локуми... и какви са тези съвпадения на виждания, какви са тези уроци, какво е това зубрене и какво е това "Я преразкажи" ... винаги ли предубедено влизаш в диалог, все пак това е първия ми пост към теб... хареса ми думата "вероятност" и затова попитах, иначе хич не ме ебе какво правиш.Я ме светни малко къде съм го написал????За това че моето разбиране за ММ не съвпада с другите и за това ли????Трябва да сме на едно мнение за ММ ли???.....Значи като си учил нещто в училищте и учителката те дигне и ти каже ......Я преразкажи с твои думи дадения урок....ко праеме почваш както по книга е писано и зубрено или както си го разбрал/ и тълкувал да разкажеш????Значи преди да влезнеш в дадена сделка първо изчисляваш за ММ ли???.......Нека с това нещто приключим разтягането на локуми за техническите ми познания ,ММ, Психология, по Борсата че мойте виждания не съвпадат с дадения ТРЕЙДЪР както тои го е учил еми не съвпадат.....не че съм добър Трейдър ама всеки знае себе си......и това което знам на мен ми е достатъчно да си искарвам паричките...както се казва капка по капка...
Да първо изчислявам ММ-ма.
apophis, Браво, и днес действаш на два фронта успешно значи!![]()
въпросите бяха риторични...моя грешка не бях ги отбелязъл ...благодаря все пак за отговора ...мога само да върна обратно братле и мен не ме ебе какво правиш тифренд, може и да ми се сторило.... иначе гледам много реторични въпроси са ти възникнали, виждаш ми се нещо пренатегнат ... какви са тези локуми... и какви са тези съвпадения на виждания, какви са тези уроци, какво е това зубрене и какво е това "Я преразкажи" ... винаги ли предубедено влизаш в диалог, все пак това е първия ми пост към теб... хареса ми думата "вероятност" и затова попитах, иначе хич не ме ебе какво правиш.
Да първо изчислявам ММ-ма.