Emil Enchev, Рев и сополи със сигурност няма.....,ами при дакса не ползвам стопове,защото много бързо ми ги отнася,явно не ги слагам правилно.....
Emil Enchev, Рев и сополи със сигурност няма.....,ами при дакса не ползвам стопове,защото много бързо ми ги отнася,явно не ги слагам правилно.....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
ivoleon (20-11-2013)
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Виж сега, Predator. Аз не давам съвети, а споделям какво виждам.
Сутринта прибрах от дългото.
Преди малко пак отворих на 9173, лимит на 9189.
При тези кендъли да не отворя си е срамота.
На Ivoleon проблемът му е, че няма възможност да хеджира.
Докато не се раздели с трейдърите, все ще го има този проблем.
Щото късото си е късо - то ще си излезе някой ден,
но ако можеше да хеджира, хем щеше да си чака късото, хем щеше да прибира от дългото по малко.
//////////////////////
И каква стана? Прибрах половинката, да не съм капо.
Другото пак ще чака.
Последна редакция от ivaceda : 20-11-2013 на 14:20
ivoleon (20-11-2013)
Още е много флегматично. Не бързам да влизам.
.................................................. ........![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Даксът е дашен - по 10 пойнта, по 10... Не ти трябва повече.
Проблемът е, че не винаги ги виждам нещата.
Но когато ги видя, да не вляза - ами ще съм си за бой.
ivaceda, Права си,ако отворя дълга,късата ми автоматично се затваря на минус......,но понеже доста ми писна да си късам нервите с тази позиция,затворих 20 броя на немалка загуба....и сега имам отворени само 10 къси на 9130......е,пак ще чакам.....,но ако се качи мога повече да издържа.....
----------
ivaceda, Ами като ги видиш...обади се на приятел....![]()
Да се обадя, ама аз днес говоря по скайпа с двама души едновременноivaceda, Права си,ако отворя дълга,късата ми автоматично се затваря на минус......,но понеже доста ми писна да си късам нервите с тази позиция,затворих 20 броя на немалка загуба....и сега имам отворени само 10 къси на 9130......е,пак ще чакам.....,но ако се качи мога повече да издържа.....
----------
ivaceda, Ами като ги видиш...обади се на приятел....
и тук пиша
и платформата гледам
още псето не съм извела![]()
Според мен, това е мечешка услуга, която правиш на колегата иволеон. Целият форум му говори, че сам се забива в батака, а ти го галиш с перце и го съжаляваш, как, видиш ли, не можел да хеджира. Не усещаш, как той се подмамва по твоите постове за няколко дълги за по 10 пойнта и очилцата на диадемка.
На Ivoleon проблемът му е, че няма възможност да хеджира.
Докато не се раздели с трейдърите, все ще го има този проблем.
Щото късото си е късо - то ще си излезе някой ден,
но ако можеше да хеджира, хем щеше да си чака късото, хем щеше да прибира от дългото по малко.
.
И така като го гледам, той просто е станал зависим от твоите съвети. А ти вместо да го съжаляваш, че не може да хеджира, можеше да го посъветваш да отвори някъде набързо една сметка и да пусне дълги, така че да покрие тези.
Не е хубаво така - хем агнето цяло, хем вълка сит.
Ама и той, иволеон - като някое малко дете се държи и отнася към тези пари.може пък така да е трябвало да стане.
Безплатен обяд няма!
Emil Enchev (20-11-2013), фицката (20-11-2013)