от юни даксът е в "балон" - ако преди това беше в широк седмично/месечен рейндж, то сега си е балон - не признава съпротиви, кендъли и т.н. Не знам защо въобще очаквате, че ще пада.
от юни даксът е в "балон" - ако преди това беше в широк седмично/месечен рейндж, то сега си е балон - не признава съпротиви, кендъли и т.н. Не знам защо въобще очаквате, че ще пада.
Безплатен обяд няма!
ivaceda,Точно така...,правилната за мен е моята.....,друг избор нямам...,просто търпение,само много да не се качи....
----------
Happy68, Е,поне една корекция от стотина евро да направи...и после пак да се качва...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Безплатен обяд няма!
това доскоро дето беше връх като го взехме по вероятно маи е да продължи сега още .................![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
Happy68, Лошото е,че и капитала ми не е много голям.....чудя се,дали да не си намаля позициите на загуба,при евентуално качване да издържа повече......
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ivoleon, как да падне, като под него е онази линия от канала/диагонала на иваседа???? Начертай го на графиката и ще видиш какво се получава.
----------
За мен лично, абсолютно нищо не е сигурно - във всеки момент може да направи всичко - това си е балон - "този цирк вече сме го играли"и знам, че края трудно се определя.
а най-кофтито за теб е, че не можеш да отваряш насрещни позиции. Ама ти дори и да можеш, не знаеш кога и къде. Въобще .... не знам.
Безплатен обяд няма!
ivoleon (19-11-2013)
и само феда маи знае кога ше падне и не само дакса ами всички индекси ................![]()
Последна редакция от stts : 19-11-2013 на 15:31
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Екстра си е
Просто е в бичи тренд, а при бичи тренд, се формират по-високи върхове, вместо по-ниски.
Emil Enchev (19-11-2013)