Happy68, не ме е впечатлило да се разширява, но ще го проследя.
Happy68, не ме е впечатлило да се разширява, но ще го проследя.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Happy68 (01-11-2012)
Пропуснах да кажа ,че съм на 17 (едва ли има значение). Ами доколкото знам на бенчмарк дакса е 1 пункт , а когато има новина или преди такава,се увеличава за секунди и после пак се нормализира. Днес обрах 20 пункта и печалба от 45,56 ,като 5 позиций покупка и 2 продажба(още сутринта). Търгувам главно от 9:30 до 15:00.Забелязва се ,че след 15 :00 обръща посоката на движение (не винаги ).Дакс и еур/усд са свързани , така че който успява на двойката и на дакса ще успява.Проблема при дакса е ,че бързо пада и бързо се качва, тоест може да ти удари стоп и после да тръгне в твоята посока, но примерно ако сложиш стоп 10 пункта процента да го удари е много голям(освен ако няма движение).
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А на училище не ходиш ли.
..............................................
П.С. Просто ми е любопитна как се справяш и защо си решил да търгуваш.
Последна редакция от Novak : 01-11-2012 на 21:10
Ходя, сега сме във ваканция 2 дни . Подготвям се за Германия искам да следвам финанси във Франкфурт.Когато съм на училище нямам много време да търгувам макс. 1 час.
Относно движенията утре , според мен утрешната търгувия ще започне с разпродажби, преди новините за Германия и еврозона , след тях не се знае би трябвало да има възходящо движение и тест на съпротивата при 7387.
Не ангажирам никого с прогнозата си.
Кеманов, да не ме разбереш погрешно, радват ме младите със цели, а щом си се насочил към Германия предполагам си с немски, но може да погледнеш и университета в Лиеж в тая сфера е с много добре име по другите държави
За пръв път чувам за такъв град , но цъкнах в гогле.Бихте ли могли да ми дадете информация за лежкия университет.И коментари относно прогнозата за утре?
Коментар утре сутрин, вече съм изморена
http://www.hec.ulg.ac.be/en- това е котилото за кадри на инвестиционите банки и рейтинговите агенции.
Кеманов (01-11-2012)
днес си затворих всичките позици като те са
дакса средно +130 пункта
http://chartupload.com/viewer.php?fi...6080904464.jpg
дау средно +146 пункта
http://chartupload.com/viewer.php?fi...3429815403.jpg
злато средно +2,5 пункта
http://chartupload.com/viewer.php?fi...8470005934.jpg
сега имам малко повече работа и за това го давам на позиция
El amor todo la vence, el dinero todo lo alcanza, todo culmina con la muerte, el tiempo todo lo sella
Търгуваме вероятности,никои няма кристална топка, за да види какво може да се случи ,и как може да се случи на 100 процента
И аз така мисля, че 2пункта са си доста, и при мене на бенча са 2но в повечето случай е 1...при мен на мт5 на бенча и на е/д от време на време тая вечер го качват леко...
та това нормално
----------
Кеманов, браво на тебе! Ориентирал си се на къде и какво да правиш, а не като повечето младежи се ориентират предимно към чалготеките....браво на тебе !
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
моля да ми спестите коментарите дали и защто и каква е целта.............това е единствено и само за един човек във форума......както казват шопите он си знае що го тепат..........
http://chartupload.com/viewer.php?fi...4385332692.jpg
El amor todo la vence, el dinero todo lo alcanza, todo culmina con la muerte, el tiempo todo lo sella
Търгуваме вероятности,никои няма кристална топка, за да види какво може да се случи ,и как може да се случи на 100 процента