Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Признавам си без бои,не съм чел и запетайка от БруксЕстесвено ,че това е целта , както и още 1 цел , именно тази - да кажеш , за да стане пределно ясно ,че освен да четеш "книжки" от по хиляда страници има и друг път , без да си чел и запетайка от Брукс![]()
Казвайки това , имах предвид , че със сигурност беше ясно ,че не си като масата тука , разчитаща на самообучение и самоограмотяване и като си тръгнал да казваш А.. е редно да кажеш и Бъ , нали така, а не да приемаш репликите към теб винаги като заяждане и освен да показваш резултатите си, които явно искаш/е да афишираш , и те явно са добри , да кажеш ,и за начина/ пътя , по който си достигнал то тях ....
Това е полезно включително и за тези , които само те лайкват или предпочитат да си пишат с теб на лични но не смеят открито да питат за разни очевидни неща...., да им се чуди човек защо
![]()
За теб и масата тук може да се направи следния паралел -един , който иска да строи сгради отива и се записва да учи ( архитектура) ,и чете , чете , чете....,и вижда бетона и тухлите предимно на картинки ,и другият , който отива направо на строежите , и започва . Не че пак няма да чете но ще е хиляди пъти по- малко като обем.
Колкото до начина,по който си ми отговорил към края (а и на предишни постове ) , изкам да ти изясня ,ако до сега не ти е станало ясно още, на теб ( и Олег) , да не приемаш постовете ми към теб като просто заяждане , а като градивна провокация и тогава няма да ти се налага да ми задаваш риторични въпроси , като този за целта на Форекса , както и да ми намигаш , казвайки ,че можеш и ти да научиш нещо от мен , както и да слагаш сигналните знания в кавички.
пп/ Естесвено,че и аз ще ти кажа моята цена , отделена за Форекс и сигнални знания .Обърната в БГ лева тя е 100 -за 2 книги.
пп/ извинявам се (предимно на себе си) за кило..байтния пост
.
пп/ Коцето, до сега не се ли беше сетил да питаш , или те беше срам ...., за другите знам
Аз не искам да си афиширам резултатите,но просто е тъпо да се каже или в случая да се напише ......Аз влезнах 6800 и излезнах на 6900,според мене всеки един компютър прави снимки , една снимка отговаря ненужни въпроси и все пак е форум да споделим знание и умения нали сме самоуки и се учим един от друг на различни гледни точки.
Различни пътищта водят към Ром.Аз съм имал тази възможност,друг има друга...Мисля че си бях писал към конструктивна критика нямам нищто против,дори е желателна мисля че в това отношение сме на едно с Олег.
приемам ти извиненията че трябваше да ти чета килобайтния пост![]()
El amor todo la vence, el dinero todo lo alcanza, todo culmina con la muerte, el tiempo todo lo sella
Търгуваме вероятности,никои няма кристална топка, за да види какво може да се случи ,и как може да се случи на 100 процента
apophis, Доколкото разбрах си от Германия....може ли да споделиш от къде си ги намерил тези да те обучават и как става номера...ако искаш по професионално да се занимаваш с това....споменаваш за "след това на изпит в Дойче Бьорзе АГ и след успешно полаган изпит взимаш си цертификата за успешно завършен оирекс търговец и инвестиционен посредник."
Били пояснил малко? Мерси
Koце има различни варианти .Един вариант е да се запишеш в илс.Обучението е дистанционо и продължава 1 година и пак си взимаш цертификата,но до колко ще ти е полезен I don't know .
Имаше и един евтин вариант нещто като да погледнеш мисля че беше някаква промоция от 99 евро за 3 семинара по избор но не съм сигурен...
----------
+70 пункта на дакса и
+50 пункта на дау
умната на всички![]()
El amor todo la vence, el dinero todo lo alcanza, todo culmina con la muerte, el tiempo todo lo sella
Търгуваме вероятности,никои няма кристална топка, за да види какво може да се случи ,и как може да се случи на 100 процента
Който ползва 930 при дакса да поства тука по некоя сделка .
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
вчера имаше 1-2 сигнала точно по тази стратегия................................ ................
последния читав сигнал по тази стратегия беше от вчера...иначе и днес имаше...ама той не беше точно по правилата....... :д
много ме мързи да качвам....ама като си пуснеш графиката ще ги видиш,те са по 1-2 сигнала на ден...................