Аз хич не обичам смесените неща. Това, че нямаш кинти не е оправдание за липсата на рационалност.
А и да търгуваш Dow въобще не е толкова скъпо.
А и RBS които използва Apophis са си доста добри като условия.
Не колкото на фючърсните брокери, но са прилични.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
RBS ме кефят ,ама там не успях да си открия сметка,понеже трябвало да живееш в UK или Германия за да го направиш....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
не е задължително да ползваш тяхната платформа. можеш да закачиш поне / на мен толкова са ми известни / 5 различни платформи, коя платена коя неПонеже ти по ги разбираш,има ли такъв брокер който е добър за търговия и на фючърси и на валути и на Сфд едновременно,(или само на ЦФД и валути) защото знам за отделни само за валути или само за фючърси,ама ако искам една сметка където да търгувам само индекси и фючърси,тук таме някоя валута,кой може да препоръчаш...интерактив ми харесват,ама платформата им нещо не ме кефи особено...
и това е единственият брокер, на който съм попадал с универсална сметка.
Предлагат безплатно АПИ, ако имаш сметка, така че няма значение коя искаш да използваш стига да може да се върже.
Ама от де 10К
Даже ги коментираха в елит трейдъра или на Майк, че са само те които предлагат безплатно АПИ.
Брокера лесен, но търговията като не върви, файдa йок![]()
ОЛЕГ ...Мерси, но нали знаеш как е от малко почваме и на голямо отиваме
Предимно търговията ще бъде Дакса и Дау и разбира се тук-таме малко Форекс.Ще се радвам на инструментите,няма да откажа ако ми направят живота по лек![]()
El amor todo la vence, el dinero todo lo alcanza, todo culmina con la muerte, el tiempo todo lo sella
Търгуваме вероятности,никои няма кристална топка, за да види какво може да се случи ,и как може да се случи на 100 процента
имам позиции които съм ги оставил овернаит,спекулаците ми са за лонг.За това отварям още една позиция на дау с спекулация до първа зона от 13200 и съответно ако го вземе към втората зона от 13250.Стопа е на днешното дъно от 13121 защтото възможно е да се върне до 13130-13140 .Дакса утре ако отвори с геп даун то тогава целта може да е 6935-25 което не е за префериране. Другия вариант е 6965-75 и да се изтреля към първата зона от 7000 до обяд
El amor todo la vence, el dinero todo lo alcanza, todo culmina con la muerte, el tiempo todo lo sella
Търгуваме вероятности,никои няма кристална топка, за да види какво може да се случи ,и как може да се случи на 100 процента
Тука колко е марджина с най-малък обем
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,