Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добро утро !
Никога не съм се замисляла за качеството на съня, за самото сънуване...
по ме е вълнувала будността и съм се старала именно нея да манипулирам.
Първо нека си кажа, че съм пълна невежа в доста области и някои умишлено
съм ги отхвърляла и игнорирала...При мен нещата са доста объркани и то
навярно е резултат от емоционалната ми сложност и чувствителност...
На младини не съм спала по-качествено и не съм се замисляла дори за сънуването...
на моменти изпадам в кошмарно безсъние и не в резултат на нощните смени, които
работех повече от 5 години, а по-скоро най-добре се чувствах тогава...
Да оползотвориш безсънието така, че да се чувстваш добре ...
иначе знаете ли коя беше най-купувана книга в книжарницата ми 2002 година - СЪНОВНИК
най-разгръщаната ...идват зяпат и се хващат за него...после виждат, че има
друго издание ...там пак сравняват съня си ...и тъй...значи хората се вълнуват
от тълкуването ...а колко ли са се замисляли, че може да се манипулира
и то с приемане на разни (не зная как да ги нарека) добавки ли, лекарства ли...
Та здравословното ми състояние никак не е розово ...но може би ще имам шанс
да изплувам ...та реших си ей тъй да се подсиля ...знаех си че ще ми бъде
трудно не само психически но и физически да приема съкращението ...това с
предизвестието е кошмарно...преживях го два пъти ...първия път си го изчаках и
вместо да ме освободят ме преназначиха (споменавам го, защото има връзка дори със
заболяването ми - убедена съм)...та тогава реших че ми се размина и ми трябват
сили и си купих ЦЕНТРУМ С ЛУТЕИН ...не ми се рови сега из нета...
когато получих първите неразположения и признаци на заболяването си
се разрових и прочетох нещо от сорта, че ако организма няма нужда от ЛУТЕИН
го акумулира и натрупва в разни органи като среда благоприятна за развитието
на онези клетки ракови и уж при мен пред-ракови ...но вече с изменена структура...
уф, отплеснах се, де...
не съм сигурна естествено, че това е така ...не казвам, не го правете, защото
не съм компетентна най вече...но има някаква логика за мен...та тъй...
anonimen komardjia, мисля в стремежа си да контролираме нещата които ни се
случват, мислейки да променим нещо ...може и да си навредим...
спирам ...ако ми хрумне нещо друго и конкретно по тази тема ...пак ще пиша ...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Алби,мила моя като те гледам как танцуваш
Успях да се прибера с изплезен език в тая жега и с ужасни болки в краката,хем от разширени вени,хем от ходене по магазини.Но... поне си намерих една хубава рокля
Сега вдигам високо крака
Това много забавно![]()
RyMu (16-06-2012)
стриптийз, моля
Alba с тебе си комуникирам заради жизнерадостния ти характера, а сега разбирам, че освен това е и силен!![]()