О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
SPART,
като вълутна двойка, де ...ту в тренд...ту рейндж...чат пат гап -нейде и гаф...и те така![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
уф,аз пък днес звъня на зъболекаря си,не вдига,звъня на другия не вдига.Отивам в стоматологията -стърчат разни бележки по вратите им -били на симпозиум в Бургас.Препратиха ме при един,той горкия така се притесни,че накрая като го попитах "Колко Ви дължа и той каза-нищо"
Звъня на козметичката да си запиша час за маникюр,вдига ми някакъв мъж и ми казва-Ми ние я чакаме всеки един момент да роди
Ех, и за да ми е пълен разкоша вдигнах кръвно от нерви,само дето инфаркт не направих
Алби,честити ти рожденици.И мойто мъж оня ден имаше рожден ден.Ей толкова са капризни и проклети че нямам думи.А хлапето е невероятно злоядо
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
albagpipe (14-06-2012)
Ако трябва вдигни лоста до 1:1000- в личния живот това помага. Аз във форекса под 1:200 не падам и дори обмислям да мина на 1:400 или 1:500 за в бъдеще ...А това е свързано с нови интимни-бъкет-опасни връзки и крие рискове
от действия базирани на първичен инстинкт
.
http://www.youtube.com/watch?v=XzBGy...eature=related
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Като спрат да ти го вдигат, на лошо върви работата.... А такива капризни мъже, дето не разбират каква трагедия е да няма кой да ти оправи маникюра, направо ги отсвирвай!уф,аз пък днес звъня на зъболекаря си,не вдига,звъня на другия не вдига.Отивам в стоматологията -стърчат разни бележки по вратите им -били на симпозиум в Бургас.Препратиха ме при един,той горкия така се притесни,че накрая като го попитах "Колко Ви дължа и той каза-нищо"
Звъня на козметичката да си запиша час за маникюр,вдига ми някакъв мъж и ми казва-Ми ние я чакаме всеки един момент да роди
Ех, и за да ми е пълен разкоша вдигнах кръвно от нерви,само дето инфаркт не направих
Алби,честити ти рожденици.И мойто мъж оня ден имаше рожден ден.Ей толкова са капризни и проклети че нямам думи.А хлапето е невероятно злоядо
GGBG (15-06-2012)
Влез ако обичаш в темата за aud/usd че те питах нещо ...Ако трябва вдигни лоста до 1:1000- в личния живот това помага. Аз във форекса под 1:200 не падам и дори обмислям да мина на 1:400 или 1:500 за в бъдеще ...А това е свързано с нови интимни-бъкет-опасни връзки и крие рискове
.
http://www.youtube.com/watch?v=XzBGy...eature=related![]()
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Може би тава най ми харесвауф,аз пък днес звъня на зъболекаря си,не вдига,звъня на другия не вдига.Отивам в стоматологията -стърчат разни бележки по вратите им -били на симпозиум в Бургас.Препратиха ме при един,той горкия така се притесни,че накрая като го попитах "Колко Ви дължа и той каза-нищо"
така нямам отпускане ...да угаждам на капризи ми е любимо...посред нощите съм правила палачинки на малката злоядка...че беше забравила кога е яла ...
ама това беше като малка...сега е толкоз голяма, че му вика диета...пък и спорта изисква определено тегло![]()
хах, сега пък лост ...моя е 1:1 фифти фифти...единия горе другия доле...зависи от тренда...Ако трябва вдигни лоста до 1:1000- в личния живот това помага. Аз във форекса под 1:200 не падам и дори обмислям да мина на 1:400 или 1:500 за в бъдеще ...А това е свързано с нови интимни-бъкет-опасни връзки и крие рискове
.
http://www.youtube.com/watch?v=XzBGy...eature=related
ами марджина, какво се явява - зестра ли
Като прочетох какво си писал при озито...и направо
ептен са комплексирах ...като малка мравчица след порой...никъв шанс![]()