А некой знае ли за какво служи магистралата Перник - София.....????!
за да не бава направо ще си ви кажа..., да ме извинят знаещите
за ускорител на елементарни частици![]()
за един истински причинител на земетръси .. не би трябвало да има затруднения![]()
Последна редакция от RyMu : 29-05-2012 на 11:34
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ДжейЗи .... няма нищо чудно в това (за картата), предполагам и ти сте си залепвали след някои 4-5 часови изпълнения, особено лятото ... тука иначе дъжда спря, но и водата ми спряха - търся логика в случващото се.... на Олег постоянно му обяснявам, че навсякъде има скрити провокации - той не ми вярва, чак на лекар ме праща.
На гледай и мисли върху задачата!https://forum.bg/showthread.php?502-...5%D0%BC/page12 ..... чак надвечер ми отговори, че да не земат дамите да ни засилят по магистралата.
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не отричам Комарджи, че има, но едно е да има на две три места, а съвсем друго е ти да започнеш да виждаш на 12-13, само защото си мислиш, че има, а то реално няма. Или ако има, тя не е направена умишлено.
Това е като да си мислиш, че като си вземеш два домата с една краставица и тя краставица застане по между им и ти се усмихнеш на някоя девойка докато гордо си носиш торбичката с тези зеленчуци тя от подсъзнателната неволна подредба на тези зеленчуци да и се причини такъв ефект, че на момента да ти се хвърли на врата.![]()
То Комарджи и обикновената изворна вода от едно поточе може ти подейства по същиятн начин докато гледаш как коритцето на поточето прилича на някои женски неща
Това е следствие на възрастта ако питаш мене![]()
Комържи , задълбавайки снощи сериозно във форумните дебри си задавах разни въпроси чийто прозрачни отговорите са твърде невидими за участниците, това беше повода да насоча и въпроса си точно към теб , с които разбира се не исках да ти вменявам толкова много вина !Ефче, защо ми говориш така? Защо сочиш вината в мен, като виждаш сама, че повече от денонощие човека ми се темерути и не ми отговаря.... иначе чета и то много засилено -тебе често те виждам по показалка в темата с петролето – много ти ходи спокойния разяснителен тон, а пък като те видя в темата за експертите полудявам (няма да ти кажа защо!!!), но не го изразявам.
Айде стига съм плямпал глупости.... Успешен ден!
Но пък от друга страна е интересно как четейки ме виждаш само по показалка ...за теб ще си сложа и очила ...
за да докарам по академичен вид ...и междудругото с последното искаше явно да ми кажеш да продължавам с изявите в темата с експертите
щото в един полудял мъж има много енергия и си заслужава да го подлудяваш стига да намери сили да се себеизрази а не да го поддтисне !
![]()
Последна редакция от ef4e : 29-05-2012 на 12:16
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
комарджи аз съм прозрачен...не би трябвало да бъркаш в съзнанието на хората щото незнаеш с какво ще се сблъскаш...особено като не си подготвен за всичко....
...писмено мисълта ми не върви гладко затова ще пробвам с картинки - може и пък да се получи (едвали)....четири картинки (0,30 стинки), интернет (0,50 стинки)...три житейски мъдрости (безценно)...
...есенции:
1) войната иска жертви...
2) неможе Кънчо до края и душата в рая...
3) ако се пробваш да чийтваш (като на пазара) 1 и 2 тъпчеш на шот №2...
ПП нека променим 1) ...дай за да получиш...
Последна редакция от JaY_Z : 29-05-2012 на 12:22
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....