До терасата ми има слива и почти цъфнала ...
овошките гледам напъпили и ако удари някой мартенски студ
няма да ядем нашенски плодове![]()
До терасата ми има слива и почти цъфнала ...
овошките гледам напъпили и ако удари някой мартенски студ
няма да ядем нашенски плодове![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (28-02-2014)
Няма страшно, климата е под контрол. Като се замисля, тук по гьола, цялата зима изкарахме със зелени поляни
Днес съм си накупил две торби ябълки, портокали, салатки, лук, репички. Вкъщи имам още някой друг вид зеленчук като моркови, картофи, зеле, чесън......лимец и прочие.
ЗДРАВОСЛОВНИТЕ ПОЧИВНИ ДНИ ЧУКАТ НА ВРАТАТА НА ОФИСА![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Те нали започват след няколко дниздравословните дни ...
-----------------------------------------------------------------------------
Последна редакция от fxg : 28-02-2014 на 17:01
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Постите ли имаш предвид? Постите за мен не съществуват, защото:
О, мой боже, правий боже!
Не ти, що си в небесата,
а ти, що си в мене, боже -
мен в сърцето и в душата...
Последна редакция от D-12 : 28-02-2014 на 20:37
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
albagpipe (28-02-2014)
при нас още не са цъфнали дръвчетата , то добре че сега малко застудя .................................................. .................................................. ...............................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
albagpipe (01-03-2014)
fxg (01-03-2014)
Тема за спам
Седя и си мисля, какво ли щеше да е ако можеше да се вписва като трудов стаж - цакънето в интернет
Имам поне 7 пълни години, ако се преизчислят и нощните смени като по-дащна категория труд ...ехее![]()
Не се притеснявай не се очакват нито застудявания нито снеговалежи!
Само това облачно време в момента никак не ми е по вкуса искам пак да е слънчево и да е 20 градуса!!!
При нас също е облачно ,
но ще се усмихваме повече за да неутрализираме мрачното време !![]()
pablo (01-03-2014)