Нещо разхладително и познато за тия дето са прекалили с бира и водка-фис- като мене
:
Нещо разхладително и познато за тия дето са прекалили с бира и водка-фис- като мене
:
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
Eто нещо много любимо ми
----------
първия клип разхлаждащ но кратък
ето малко кич от към гледане ...но аз обикновено ги ползвам за фон
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Самопоздравявам се с една класика на братята сърби!![]()
Volio sam njene oci
Njene ruke, njenu kosu
Volio sam cak i pjege
Na malenom, lijepom nosu.
Ni slutio nikad nisam da ce ljubav dati drugom
Da ce ludo srce moje ispuniti tugom.
Predaj se srce, izgubili smo boj
Nikada vise ti ne pricaj o njoj
U mom zivotu sad nema vise nje
Predaj se srce, izgubili smo sve.
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
SPART,
ти да не си сръбнал
напомни ми навремето за сребърни крила
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Глупости ,като кукуряк съм - как инак ще държа на висота революционната бдителност!![]()
...Лишь три слова: "Останься в живых, адмирал!"
"Мой адмирал такой далёкий, милый друг мой, слышишь,
С глубокой нежностью, я думаю о Вашей жизни,
И если б знали Вы, я всё бы отдала за то,
Чтобы увидеть Вас, услышать, прикоснуться к Вам, мой милый.
Мой адмирал, я точно знаю, что когда-нибудь мы будем вместе,
И если не на этом свете, то на том,
Мой адмирал, я буду ждать тебя, я буду ждать всегда".
Лишь три слова: "Останься в сердцах, адмирал!".....
Всъщност за мен най-култовото парче на Любе си остава това с офицерите от група "Алфа" .За нея има достатъчно инфо в нета (тя е в основата на преврата в Афганистан през 1979 г.непосредствено преди съветската военна интервенция) ,но не знам дали се споменава че в рамките на минимум 5 години след напускане на службата нямат право да излизат от рамките анонимността регламентирана от Устава .
Инфо от уйкипедията : http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%90%...BD%D0%B8%D0%B5)
------------------------------
PS : Показателно е Присъствието на Първия Ред в залата .....
PS2: Линкът при копи-пейст се бъгва и трябва да се кликне върху Возможно, вы имели в виду страницу Альфа (спецподразделение)
Или - http://www.alphagroup.ru/
И аз да се самопоздравя... всъщност поздравявам и вас:
albagpipe (28-07-2012)
Аз пък ще се самопоздравя с това:
Браво КМV ! Battle Hymn ги бях забравили жалко че Manower не дойдоха в БГ когато можеха да свирят,а едва след като се скапаха
...до нивото на Цонко Мангасарян че да му приемат поканата за без пари
.....
PS ;Тва с тримата барабанисти на концерт също е някъф техен патент .....![]()