RyMu (03-07-2012)
малко помощ!
от къде да си изтегля читав free MSOffice,че моят е стар и нещо не се справя напоследък
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Питат Радио Ереван:
-Как може една жена да отслабне?
Радиото отговаря:
-Като върти обръч около кръста си.
-Ами ако не влиза в обръча?
Радио Ереван казва:
-Не знам, питайте Радио Анкара, там има много дебели жени.
Питат Радио Анкара какво да правят, ако жената не влиза в обръча, а радиото отвръща:
-А,бе, защо разваляте хубавата жена?
Френска диета: На закуска - секс и кекс, на обяд - кекс и секс, на вечеря само секс. Ако не помогне, кексът трябва да се спре.![]()
RyMu (03-07-2012)
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Ликвидират затлъстяването с любов
Окситоцин може да се използва за борба с наднорменото тегло
http://www.monitor.bg/article?id=344606
----------
Бива да си тъп, ама чак толкова.......
US тийнейджър си пръсна главата на руска рулетка
Тийнейджър умря, след като се застреля в главата, играейки на руска рулетка с трима приятели. 17-годишният Торин Монгомъри е бил първият от играчите, който е хванал в ръце заредения 38-калибров пистолет, опрял го е в главата си и натиснал спуска, пише АП. След изстрела той се е свлякъл на земята пред очите на приятелите си, които извикали бърза помощ. Монгомъри е откаран в болница с хеликоптер, където почива от огнестрелната рана. Установено е, че всяка година от рискованата игра умират по десет души. Според полицията в Ларго в щата Флорида Монгомъри е решил в петък вечерта заедно със своите приятели на възраст между 16 и 19 г. да играе на опасната игра. По случая е започнало разследване, фокусирано върху това, откъде момчетата са се сдобили с пистолет.
Джей Зи прощавай чак сега виждам темата
Махай тези тъжни човечета - проблема ти е решем и то лесно. Намираш си някоя руса с цветни рамки и си готов - тя ще ти обясни как и къде да добавяш. Лято е. Гледай обаче да не е хронично злобна, щото злобните в секса са дървета.
Фрейма, който си пуснал аз не съм специалист да коментирам по него добавки как се правят, на мен ми трябва по-пълна картина., за да мога да се наакумулирам в дистрибуцията. Това някаква провокация ли, че си махнал цифрите в дясно, щото добавка без смятане не става. Иначе добавките за мен са все едно да захвърлиш мотиката с която си копал и директно да се качиш на трактор от ония големите американските.
Прилагам ти моите добавки, в ситуация развила се не по-най добрия начин за мен. Виждаш от шота как се пик* срещу вятъра без последствия, ако не броим изгубеното време. Долу докато бяхме в зоната (мисля преди 16:00), трябваше да взема отношение по един срочен въпрос, който си беше и важен – обърках се и не можах да понеча да затворя (знаеш за онези Тилт ефекти), а после след като се върнах беше късно, но това не е проблем за мен, понеже ми трябват 4-5 100-150 пипсови движения на месец, всъщност това са цифрите определящи дали времето е било изгубено (цифрите са ориентировъчни, щото не съм малоумен да си поставям за цел как да „гоня Михаля“ (знаеш приказката)).
Тези работи не стават по форумите ДжейЗи, тука вече не си говорим за ширпотреба.
Ако нещо разбереш от схемата, разбереш. Ако не, на следващите си добавки ще запиша кога и как поставям стоповете, преизчислени към риска и ще ти ги пусна на ЛС – тези не помня, но мисля че риска не съм го качвал над 15 пипса, като долните (4 бр.)бях безрискови.
Успешен ден ти желая!![]()
(а бре това мъже да си слагат усмихнати човече само на мен ли ми се вижда педераско)
![]()
Последна редакция от anonimen komardjia : 04-07-2012 на 06:20
albagpipe (04-07-2012)