albagpipe (20-06-2012)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не са ми много познати платформите,то графика има само на единия монитор,повечето ми изглеждат еднакви.Ползва някакъв триъгълен индикатор,който не съм срещал.Туй ще е някакъв смотан колаж
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Алба, добро утро!
това за мен е по-скоро демотивиращо.
Изключително неприятни думички "минало" "промяна", които водят към безсилие и съжаление. Аз не мога да си представя, че ще тръгна да правя промени и в основата на новото ми начинание ще сложа съжалението от миналото. Промените се правят от на момента осъзната необходимост, търсят ли се обяснения в миналото, значи няма реална необходимост или човека няма воля за промяна, а тази работа се прави с воля, което значи, че ще се забатачи още повече, при липса на такава.
Ми това "нов старт" с кого се състезава автора на посланието, вместо да забави ход и да развие способността да се радва на настоящето. Удовлетворението на ориентирания към бъдещето ще трае 2-3 дена, после преследвана цел става ежедневи, а той вторачен в крайния резултат ще е загубил 365 дена улисан от фиксидеята, за да се накефи за макс 2-3 дена - елементарна аритметика. Ами това "финал" - Аз много добре знам, че пътя е с край и не е нужно допълнително да се натриса "финал". Егати посланието да правиш нещо заради самия финал.
"Прави каквото трябва, пък да става каквото ще." - много действие и реализъм в едно - човек стъпил на земята - ходи без да се лута ...
Последна редакция от anonimen komardjia : 21-06-2012 на 07:12
Ей го човека.... http://plovdivweek.com/svyat/kanadec...djaro_21062012
albagpipe (22-06-2012)
----------
нарочно я сложих тука песента да пробвам нещо
явно има новости в постването
ето пробвам пак
да -когато някой си говори сам
автоматично му се добавя и прибира в един пост
----------
Ще си отида тихо след порой,
от сълзи най-горещи разпилян,
не ще ме спре поредното – постой,
защото пътят ми е вече извървян…
И ще зъглъхна в тъмното със звук,
на счупено неволно стъкълце,
не ще усети никой, че ме няма тук,
а всъщност имаше ли ме поне…
Това не е най-големия проблем на говорещия си сам
как си Алба![]()