да си довърша мисълта. статията е полезна не само за съня, а и за трейдига, като функция на менталното здраве.
http://colorsofmagic.net/index.php/m...B0%D0%BD%D0%B5
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ти пробвал ли си ?да си довърша мисълта. статията е полезна не само за съня, а и за трейдига, като функция на менталното здраве.
http://colorsofmagic.net/index.php/m...B0%D0%BD%D0%B5
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мен много ме влечат такива субстанции и бях започнал да ги изучавам, обаче като се усетих, че не бих опитал и ми се секна меракаА мисля Шулгин беше като казва, че всеки трябва да опитва. Близо 100годишен е вече напълно здрав прав и с разсъдъка си. а цял живот се друса с какво ли не което синтезира в лабораторията си
![]()
anonimen komardjia,
когато съм в час и успея да се усамотя ...да си събера мислите ще го разчопля и ще дам мнение...
сега нещо петъчно-шестъчен гърч...много бързо мина и тази седмица, значи
петък петнайсти, шестък шестнайсти...тъъърррррррр и лятото ще се изтъркули преди да е започнало ...
първо четеш внимателно в нета и после употребяваш смело. Аз си пия лецитин доста често. Имай предвид с напредване на възраста трябва да си ги доставяш, иначе почваш да се чудиш що корема ми пораснал, що страдам от безсъние и други странични ефекти от напредване на възрастта.Мен много ме влечат такива субстанции и бях започнал да ги изучавам, обаче като се усетих, че не бих опитал и ми се секна меракаА мисля Шулгин беше като казва, че всеки трябва да опитва. Близо 100годишен е вече напълно здрав прав и с разсъдъка си. а цял живот се друса с какво ли не което синтезира в лабораторията си
Е той фицката си пие и соматотропин понеже намалявал с възрастта. Но не ми се струва особено добра идея.първо четеш внимателно в нета и после употребяваш смело. Аз си пия лецитин доста често. Имай предвид с напредване на възраста трябва да си ги доставяш, иначе почваш да се чудиш що корема ми пораснал, що страдам от безсъние и други странични ефекти от напредване на възрастта.
Той този лецитин докато се синтезира до холин и след това до ацетилхолин нищо не остава. Т.е. ефекта е нулев или минимален.
Последна редакция от Oleg : 15-06-2012 на 22:11