Можеше и по-зле да е ...да не можем да ги различим полово
то май май и за това се позагледах ...ако са с еднакви прически така сторени ...абсурд ...
Можеше и по-зле да е ...да не можем да ги различим полово
то май май и за това се позагледах ...ако са с еднакви прически така сторени ...абсурд ...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
не на диета съм го турила
да се прекърши поне ...
кажи вица, де
едва ли...
ще си лафя сама...поне ми мина гадното настроение...
предизвикано от здравната система...дето здравето ни взема
иначе за рд- то ...има ли смисъл да говоря...добре, че има и такива моменти в животите ни ...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Алба веднага да се яви при администратора, за да си получи наградата за най-добра тема за месеца!!!
https://forum.bg/showthread.php?380-...%B0-quot/page4
-----------
ау-уууу още един мъж на пости.... Алба и ти значи си като останалите жени .......
![]()
------------------------------------------
Последна редакция от anonimen komardjia : 14-06-2012 на 13:38
albagpipe (14-06-2012)
Видях още вчера темата и то защото имах в пощата писмо за превод 30 долара...познай обаче...в старата сметка от стария месец
и там при 6 долара дето направих 10 сега имам 40
Преди малко ми пристигнаха гледам и другите...но то е знак за скорошно зануляване
....
за постите не си познал ...моите близнаци вкъщи са капризни и злояди...та не аз съм причината...
тортата ще спретна за моя рд че и някаква цифра се получава една такава...
Казвам ..макар и с закъснение ...Та една жена все се молела на мъж си ...
-Оправи ми бойлера .. а той -
Хм да не съм водопроводчик ....
-Оправи ми печката
-Да бе да не съм елтехник ..и така постоянно накрая един ден мъжът се прибира жена му нищо не иска ...и той учуден пита ...
-Жена ..кой оправи печката ,бойлера ....
-Ми майсторите ...
-Аз не ти оставих пари ти как им плати да не си им направила торта ?
-Хммм аз да не съм сладкарка .....![]()
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Хах, ако трябва и хляб да меся...току съм станала хлебарка![]()
Алба, какво да ти кажем ..... стани сутринта с натрапчивата мисъл: "Днес мъжот ми () има РД и трябва да го шашна с внимание!!!!
" ..... дръпни щорите, пусни слъчнцето да влезе в кухнята и се развърти и направи му една торта, ама да усети, че е лично на него ... така трябва да се прави (!!!!!!) ... подараци-модараци ...
![]()
Последна редакция от anonimen komardjia : 14-06-2012 на 15:56
абе...всичко съм си направила ...без тортата, защото няма смъ ...не това би го зарадвалоАлба, какво да ти кажем ..... стани сутринта с натрапчивата мисъл: "Днес мъжот ми () има РД и трябва да го шашна с внимание!!!!
" ..... дръпни щорите, пусни слъчнцето да влезе в кухнята и се развърти и направи му една торта, ама да усети, че е лично на него ... така трябва да се прави (!!!!!!) ... подараци-модараци ...
уф, за шортите пък ...лично за него си беше и ще...![]()
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
SPART,
да наема три такива ли
или аз да се разТРОЯ и за запея :
Не оставляй меня любимый